Cherry tuo elokuussa julkaisemansa MX Silent -kytkimet kaikkien valmistajien saataville. Tähän asti ne ovat olleet yksinoikeudella Corsairin käytössä.

Tästä eteenpäin Cherry MX Silent -kytkimillä varustettuja näppäimistöjä saatetaan siis nähdä myös muiden valmistajien mallistoissa. Lisäksi saatavilla on nyt sekä mustan että punaisen näppäinkytkimen yksivärisellä sekä RGB-valaistuksella varustetut versiot. Tähän mennessä Corsairin mallistossa on ollut tarjolla vain Silent-kytkimen punaista versiota.

cherry-mx-red-silent-rgb-rakenne-1-020117

Cherry MX Silent -kytkimien äänenvaimennus toteutettu stemmin (kara) sisään lisätyllä TPU-kumisella vaimennustyynyllä, joka pienentää sekä kytkimen pohjaamisesta että ponnahduksesta kuuluvaa ääntä. Valmistajan mukaan Silent-kytkimet ovat 30 % hiljaisempia kuin vastaavat tavalliset mekaaniset kytkimet.

Muilta osin MX Silent -mallit vastaavat saman väristen kytkimien perusversioita. Mustan version painallusvoima on 60 grammaa (cN) ja punaisen version vastaavasti 40 grammaa (cN). Molemmat vaihtoehdot ovat lineaarisia, kytkeytymissyvyydeltään 2,0 mm ja pohjaamissyvyydeltään 4,0 mm.

Lähteet: Cherry (1), Cherry (2)

This site uses XenWord.
;