Cooler Masterin uutuusvalikoimaan kuuluu koteloita, coolereita, ohjainlaitteita ja virtalähteitä.

Cooler Master on esitellyt Computexissa toistakymmentä uutuustuotetta moneen eri kategoriaan.

Kotelopuolella julki tulivat päivitetyt Silencio S400- ja S600-mallit, Cosmos C700P:n Black Edition -malli, MasterCase H100 -mini-ITX-kotelo sekä MasterCase SL600M -mallin Black Edition -versio. Uudistettujen Silencio-mallinen äänenvaimennusta on optimoitu äänitajuuksien mukaan Soraman kanssa tehtyjen äänianalyysien pohjalta. H100 on jäähdytetty suurikokoisella 200 mm:n RGB-tuulettimella ja sen sisään mahtuu ATX-virtalähde. C700P:ssä on mustien yksityiskohtien lisäksi aiempaa enemmän modulaarisia irrotettavia komponentteja.

Jäähdytystuotteista MasterLiquid Dual Pump AIO -nestecooleri on varustettu kaksoispumpulla, joiden tuottama korkeampi virtausnopeus ja paine mahdollistavat valmistajan mukaan paremman jäähdytystehon. MasterLiquid ML240P Mirage -nestecooleri on Cooler Masterin omaa käsialaa ja se on varustettu läpinäkyvällä blokkiyksikön kannella sekä RGB-valaistuksella. Itse koottavasta MasterLiquid Maker 240 -nestekierrosta julkaistu uusi New Edition -malli tarjoaa uudenlaisen ARGB-valaistun pyörresäiliön.

Ilmajäähdytyspuolella MasterAir Maker 3DVVC -tornicooleri käyttää kahta 140 mm:n tuuletinta sekä U:n muotoista höyrykammiota lämpöputkia korvaamassa. MA620M-tornicooleri perustuu Wraith Ripper -coolerin suunnitteluun ja MasterAir G200P- ja G400P-mallit ovat suunnattu pienikokoisiin kokoonpanoihin ja ne käyttävät 92 mm tuuletinta.

Virtalähdemallisto kasvaa myöhemmin talon sisällä suunnitelluilla XG Gold -malleilla, jotka ovat tosin edelleen kehitysvaiheessa. Toinen Computexissa julkaistu prototyyppi on Project Fanless, joka on siis 650 watin passiivinen virtalähde. Lisäksi Cooler Master julkaisi päivitetyt versiot edullisista MWE White- ja Bronze-malleistaan.

Syöttölaitteiden osalta päivänvalon näki pari hiirtä, näppäimistö ja kuulokkeet. Uusi erittäin matalaprofiilinen mekaaninen SK851-näppäimistö käyttää Omronin valmistamia kytkimiä, joiden korkeus on ainoastaan 7,4 mm. Langaton RGB-valaistu näppäimistö on vielä selvästi SK600-sarjan malleja ohuempi. Langaton MM831-hiiri tarjoaa PBT-muoviset kuoret, Pixart 3360 -sensorin, RGB-valaistuksen sekä langattoman Qi-latauksen. MM710 sen sijaan on langallinen ultrakevyt hiiri, jonka hunajakennorakenteiset kuoret mahdollistavan vain 52 gramman painon. MH670 on puolestaan yrityksen ensimmäinen langaton kuulokeheadset, joka tukee 7.1-sorround-ääniä.

Uutuustuotteiden saatavuudesta ja hinnoittelusta ilmoitetaan myöhemmin paikallisesti loppuvuoden aikana.

Lähde: Cooler Master

This site uses XenWord.
;