Cooler Masterin MasterAir G100M muistuttaa ulkonäöltään lähinnä lentävää lautasta, mutta kykenee jäähdyttämään prosessorit 130 watin lämmöntuottoon asti.

Cooler Master on esitellyt CES 2018 -messuilla uuden matalaprofiilisen, erityisesti mini-ITX-kokoonpanoihin suunnitellun MasterAir G100M -prosessoricoolerin. Coolerin erikoisuuksia ovat sen ytimestä löytyvä lämpöpylväs ja lentävää lautasta muistuttava ulkonäkö.

MasterAir G100M:n rakenteen kantavana ideana on sen keskeltä löytyvä halkaisijaltaan 41,2 mm:n ja korkeudeltaan 46,3 mm:n lämpöpylväs, joka toimii lämpöputkien tapaan ja siirtää lämmön prosessorilta coolerin alumiinirivastoon. Alumiinirivasto muodostaa lämpöpylvään ympärille pyöreän rakenteen, joka on katettu päältä lukuun ottamatta keskeltä löytyvän 100 mm:n tuulettimen vaatimaa aluetta. Tuuletin toimii PWM-ohjattuna 600 – 2400 RPM:n kierrosnopeudella.

MasterAir G100M:n strategiset mitat ovat 145 x 145 x 74,5 mm ja 320 grammaa. Se on suunniteltu etenkin mini-ITX-kokoonpainoihin, joihin ei mahdu perinteistä tornicooleria. Coolerin 100 mm:n tuuletin on RGB-valaistu, jonka lisäksi alumiinirivaston ulkokehää kiertää RGB-LED-rengas. RGB-valaistus tukee yleisimpiä emolevyvalmistajien ohjaimia, mutta paketin mukana tulee myös erillinen RGB-ohjain.

Cooler Master lupaa uuden MasterAir-coolerin kykenevän jäähdyttämään prosessoreita 130 watin lämmöntuottoon asti tuotten korkeimmillaan 30 dBA:n melun. Cooleri tukee kaikkia AMD:n ja Intelin viime vuosien prosessorikantoja.

Valitettavasti Cooler Master ei ole vielä ilmoittanut milloin tai mihin hintaan MasterAir G100M tulee saataville.

Lähde: Cooler Master

This site uses XenWord.
;