Sarjansa ensimmäisen kaksoistornicoolerin julkistus jätti miltei enemmän kysymysmerkkejä kuin antoi vastauksia.

Alan veteraaneihin lukeutuva Cooler Master on julkistanut uuden jäsenen suosittuun Hyper-tornicoolerisarjaan. Hyper 622 Halo on sarjan ensimmäinen kaksitorninen cooleri.

Hyper 622 Halo tulee saataville sekä mustana Black- että valkoisena White -versiona. Cooleri johdattaa lämmön nikkelöidystä pohjaelementistä kuutta U-mallista lämpöputkea pitkin tornien alumiinirivastoihin. Lämmön pois johdattamisesta on vastuussa kaksi uudelleen suunniteltua Halo2-tuuletinta runsaalla RGB-loisteella ja esteettisyyttä on parannettu metallisilla lämpöputkien päät peittävillä alumiinisilla kansilevyillä.

Cooler Master on syystä tai toisesta jättänyt coolerin ominaisuuslistauksen varsin vajaaksi. Esimerkiksi nikkelöidyn pohjalevyn tai lämpöputkien mitoista ja materiaalista, saati edes koko coolerin painosta ei ole halaistua sanaa niiden tuotesivuilla. Hyper 622 Halon ulkomitat ovat joka tapauksessa 125 x 137 x 157 mm.

Halo2-tuulettimet ovat PWM-ohjattuja ja ne toimivat 650-2050 RPM:n alueella. Yhden tuulettimen maksimi ilmansiirtokyky on 51,88 CFM ja staattinen paine 2,89 mmH2O. Rihlalaakeroitu tuuletin tuottaa maksimissaan 27 dBA:n edestä melua.

Cooler Master ei ole ilmoittanut vielä Hyper 622 Halon hintatietoja tai edes milloin se ilmestyy lähikauppojen hyllyille.

Cooler Master Hyper 622 Halo Black, White

This site uses XenWord.
;