Uudet MasterBox Q -sarjan kotelot ovat suunnattu micro-ATX-kokoonpanoille.

Cooler Masterin CES-messuilla esittelemään kotelotulvaan sisältyy myös uudet MasterBox Q300P– ja Q300L-kotelot, jotka perustuvat samaan runkorakenteeseen ja ovat suunnattu micro-ATX-kokoonpanoille. Kotelot voi sijoittaa sekä vaaka- että pystyasentoon.

Vaikka molemmat uudet MasterBox Q -mallit käyttävät samaa teräsrunkoa, poikkeaa koteloiden ulkoasu varsin paljon toisistaan. Q300P:ssä on neljä kulmiin sijoitettua kantokahvaa, kaksi RGB-tuuletinta sekä näyttävät läpikuultavat etu- ja kattopaneelit. Q300L:ssä ulkoasu on hillitympiä ja etu- sekä kattopaneeli saavat ilmettä magneettikiinnitteisistä kuvioiduista pölysuodattimista. Molemmissa koteloissa on akryylimuovinen kylkipaneeli modulaarisesti sijoitettava I/O-paneeli.

Sekä Q300P:stä että Q300L:stä löytyy paikat micro-ATX- tai mini-ITX-emolevylle, neljälle lisäkortille, yhdelle 3,5 tuuman kiintolevylle sekä kahdelle 2,5 tuuman levylle. Lisäksi tilaa on 157 mm korkealle prosessoricoolerille, 160 mm pitkälle ATX-virtalähteelle ja jopa 360 mm pitkälle näytönohjaimelle. Tuuletinpaikkoja on yhteensä kuusi kappaletta – etupaneeliin voi asentaa 240 mm jäähdyttimen.

MasterBox Q -sarjan uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun lopulla. Verolliset suositushinnat tulevat olemaan noin 75 (Q300P) ja 45 euroa (Q300L).

This site uses XenWord.
;