Cooler Master on julkaissut joukon uusia MasterLiquid ML RGB -nestecoolereita, joiden joukossa on kaksi AMD:n Threadripper-prosessoreille suunniteltua TR4 Edition -mallia sekä yrityksen ensimmäiset 360 mm:n jäähdytintä käyttävät mallit.

Kaikkien MasterLiquid ML RGB -mallien blokkiyksikkö käyttää kaksikammioista rakennetta, jossa tuleva ja poistuva jäähdytysneste kulkevat omissa osastoissaan. Kuparinen pohjaosa käyttää mikrokanavarakennetta, jossa jäähdytysneste pumpataan kylmälevyn keskelle. TR4 Edition -mallien jäähdytin on tarjolla 240 ja 360 mm:n koossa – perusmallistoon uutena kokovaihtoehtona tulee 360 mm:n versio. FEP-muoviset letkut on päällystetty suojapunoksella. MasterFan MF120R -tuulettimet ovat PWM-ohjattavia ja niiden kierrosalue on 650-2000 RPM.

TR4 Edition -mallit käyttävät kustomoitua prosessoriblokkia, jonka pohjan kylmälevy on suunniteltu peittämään suurikokoisemmat Threadripper-prosessorit. Blokin ohella erona on myös RGB-valaistuksessa – TR4-malleissa RGB-valaistus ei ole osoitteellisesti toteutettu (ei ledikohtaista ohjausta) ja valaistuskontrolleri on erilainen. Jäähdyttimen, tuulettimien ja letkujen osalta mallit ovat tiettävästi samanlaisia.

MasterLiquid ML360R RGB

AMD- ja Intel-suoritinkantojen kanssa yhteensopivat MasterLiquid ML R RGB -mallit ovat jo aiemmin olleet saatavilla 120 ja 240 mm:n jäähdyttimillä ja nyt mukaan tulee uusi 360 mm:n vaihtoehto. Suositushinnat alkavat 109,95 eurosta. TR4 Edition -mallit tulevat puolestaan tarjolle 240 ja 360 mm jäähdyttimillä – suositushinnat ovat 109,90 ja 119,90 euroa. Uutuusmallit tulevat saataville syyskuun puolivälissä.

Lähde: Cooler Master