Corsairin iCue XH303i RGB Pro ja iCue XH305i RGB Pro sisältävät kaikki tarvittavat osat kovaputkinestekierron rakentamiseen.

Muistivalmistajana 90-luvun alkupuoliskolla aloittanut Corsair toimii nykyään laaja-alaisesti komponentti- ja oheislaitevalmistajana. Yhtiön streamauslaitteisiin keskittynyt tytäryhtiö Elgato julkaisi juuri uuden HD60 X -videonkaappauslaitteen ja nyt emoyhtiö itse on julkaissut uutta verta nestejäähdytysmarkkinoille.

Corsair on kasvattanut Hydro X -nestejäähdytyssarjaansa kahdella uudella valmiskitillä aloitteleville ja miksei kokeneemmillekin custom loop -nestejäähdytysharrastajille. Corsair iCue XH303i RGB Pro ja XH305i RGB Pro sisältävät kaikki tarvittavat osat kovaputkinestekierron rakentamiseen yhdessä paketissa.

Sekä XH303i RGB Pro että XH305i RGB Pro perustuvat pääosin samoihin osiin. Yhteistä ovat XC7 RGB Pro -prosessoriblokki, 360 mm:n XR5-jäähdytin, XT Hardline -sarjan PMMA-kovaputket, mukana tulevat taivutus- ja leikkaustyökalut sekä litra XL8 Performance Coolant -jäähdytysnestettä. Paketit eroavat toisistaan mukana tulevan pumppu-nestesäiliöyhdistelmän sekä tuuletinten osalta; XH303i:ssä on käytössä XD3 RGB -pumppu-nestesäiliö ja kolme SP120 RGB Elite -tuuletinta, kun XH305i:ssä on XD5 RGB ja kolme QL RGB -tuuletinta.

Nestejäähdytyskitit tulevat saataville sekä mustina että valkoisina ja niille on myönnetty kahden vuoden takuu. Uusien Hydro X -kittien lisäksi yhtiö julkaisi myös uuden valkoisen version XM2-prosessoriblokistaan, jolle luvataan niin ikään kahden vuoden takuuta.

Tuotteet saapuvat myyntiin välittömästi. Yhtiö ei kertonut niiden suositushintoja, mutta Hinta.fi-hintaseurannan mukaan XH303i RGB Pro -kitti olisi hinnoiteltu tällä hetkellä edullisimmillaan 559 euroon. XH305i RGB Pro -kittiä ei ole listattuna uutisen kirjoitushetkellä.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;