Corsairin uusi Glaive RGB -pelihiiri tarjoaa mukautettavan peukalotuen sekä 16 000 CPI:n sensorin.

Corsair on esitellyt uuden FPS-pelaamiseen suunnatun Glaive RGB -hiiren, jonka keskeisiä ominaisuuksia ovat muokattava ulkomuoto sekä erittäin herkkä optinen sensori.

Hiiren mukana toimitetaan kolme erilaista magneettikiinnitteistä peukalotukea, jotka mahdollistavat hiiren vasemman kyljen muotoilun mukauttamisen. Hiiren ulkonäköä voi myös muuttaa kolmen erillisen RGB-valaistusalueen avulla. Mukautettavia näppäimiä Glaive RGB:ssä on kuusi kappaletta, joista kaksi sijaitsee näppärästi peukalon ulottuvilla. Hiiren näppäin- ja valaistusasetukset voi tallentaa sisäiseen muistiin.

Hiiressä käytetään PixArtin kanssa yhteistyönä kehitettyä optista PMW3367-sensoria, jonka herkkyys on säädettävissä 100 ja 16 000 CPI:n (Counts Per Inch, markkinointikielessä DPI) välillä yhden CPI:n askelin. Käyttäjä voi esivalita viisi CPI-asetusta, joiden välillä liikkuminen onnistuu pikanäppäimen avulla. Lisäksi sensori on mahdollista kalibroida käytettävän alustan mukaan. Hiiren oikea ja vasen painike käyttävät Omronin mekaanisia kytkimiä, joiden luvataan kestävän 50 miljoonaa painallusta.

Corsair kertoo Glaive RGB:n ulkomitoiksi 125,8 x 91,5 x 44,6 mm ja painoksi 122 grammaa (ilman kaapelia). Punoksella suojatun johdon pituus on 1,8 metriä. Uutuus on saatavilla välittömästi 79,99 euron suositushintaan.

Lähde: Corsair (1)(2)

This site uses XenWord.
;