Toistaiseksi julkaisematon edullisen hintaluokan Moto C Plus -älypuhelin esiintyy Evan Blassin pressikuvavuodossa.

Evan Blass jatkaa kuvavuotojaan Twitterissä sekä Venturebeat-sivustolla ja tällä kertaa vuorossa on Lenovon tuleva edullisen hintaluokan Moto C Plus -älypuhelin. Moto C:stä kerrotaan olevan luvassa kaksi versiota – perusmalli ja Plus-versio. Blassin mukaan tulevat Moto C -mallit ovat suunnattu ensimmäistä älypuhelintaan ostaville käyttäjille, joka on helppo uskoa ainakin ominaisuuksien ja niiden pohjalta pääteltävissä olevan hintaluokan perusteella.

Molempia Moto C -malleja yhdistää Blassin mukaan ulkomuotojen ohella viisituumainen näyttö, salamalla varustettu kahden megapikselin etukamera sekä Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä.

Karsitumpi perus- Moto C tulee saataville 3G- ja 4G-versioina, jotka eroavat toisistaan järjestelmäpiirin suhteen. 3G-versiossa MediaTekin valmistama piiri on 32-bittinen ja neljä prosessoriydintä toimivat 1,3 GHz:n kellotaajuudella. 4G-versiossa piirivalmistaja on sama, mutta piiri on 64-bittinen ja kellotaajuudeltaan 1,1 GHz. Muilta osin tekniset ominaisuudet ovat 3G- ja 4G-varianttien kesken samat. 854 x 480 pikselin näyttö, gigatavu RAM-muistia, 8 tai 16 Gt tallennustilaa, muistikorttipaikka, viiden megapikselin kiinteätarkenteinen takakamera sekä pienehkö 2350 mAh akku.

Oheisessa kuvassa esiintyvästä Plus-versiosta sanotaan löytyvän tarkempi 720p-resoluution näyttö, 64-bittinen Mediatekin 1,3 GHz neliydinpiiri, 1 tai 2 gigatavua RAM-muistia, muistikorttipaikka, 4G-yhteydet, 16 Gt tallennustilaa, kahdeksan megapikselin takakamera sekä ehkäpä mielenkiintoisimpana yksityiskohtana merkittävästi suurempi 4000 mAh:n akku.

Moto C -mallien julkaisusta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa, mutta vuotaneen pressikuvan perusteella se saattaa olla varsin lähellä. Teknisten ominaisuuksien perusteella arvioituna edullisimman 3G-version hinnat saattavat hyvinkin alkaa alle 100 eurosta.

Lähde: Venturebeat, Evleaks

This site uses XenWord.
;