Useat emolevyvalmistajat ovat kiusoitelleet sosisaalisessa mediassa kuluttajia Intelin uusille LGA 2066 -kantaisille Kaby Lake-X- ja Skylake-X-koodinimellisille Core i7- ja i9 -sarjan tehoprosessoreille suunnatuilla emolevymalleillaan.

Myyntiin on tulossa yhteensä kuusi mallia, joista kaksi on neliytimisiä Kaby Lake-X-prosessoreita, jotka nimetään Core i7 -sarjan malleiksi ja neljä muuta ovat Skylake-X-koodinimellisiä 6-, 8-, 10- ja 12-ytimisiä Core i9 -sarjan malleja.

Lue lisää: Intelin uudet Skylake-X-tehoprosessorit nimetään Core i9 -sarjaksi

If your motherboard could talk, what would it say? With the ASUS LiveDash OLED display, you decide. #Computex2017 #NextGenMotherboards #ROG #PRIME

Julkaissut ASUS Republic of Gamers 24. toukokuuta 2017

Unveiling the next level in motherboard design, the upcoming high-end MSI GAMING motherboards offer mind-boggling performance and are truly a feast for the eyes…#CustomizationPerfected #PowerWithoutLimits

Julkaissut MSI Gaming 18. toukokuuta 2017

Asus on esitellyt ROG Prime -sarjan emolevyltä löytyvää LiveDash OLED -näyttöä ja MSI aikoo puolestaan lanseerata uuden sukupolven MSI Gaming -emolevymalliston.

Aorukselta on päässyt vuotamaan jo pressikuvat kolmesta X299 Gaming -sarjan emolevystä ja niiden perusteella PCI Express x16-, DDR4-liittimet ja piirisarjan jäähdytyssiili on LED-valaistu ja IO-liittimien suojus puolestaan RGB-valaistu.

Lähteet: Asus, MSI, Videocardz