Endorfyn uutuushiiri painaa vain 69 grammaa huolimatta langattomuudestaan.

Menneinä päivinä SilentiumPC:näkin tunnetun Endorfyn Computex-messuosastolla huomio keskittyi uuteen hiireen. LIV Plus Wireless sijoittuu ultrakeveiden pelihiirten luokkaan huomioiden luonnollisesti langattomuuden tuoman lisäpainon.

Endorfy LIV Plus Wireless on monien muiden ultrakeveiden hiirten tavoin enemmän reikää kuin kuorta. Painon leikkaamiseksi hiiren kuoreet ovat täynnä eri kokoisia kolmioleikkauksia. Hiiren silmänä toimii PixArtin PAW3395-sensori, jonka tarkkuus yltää 26 000 DPI:hin ja nopeus 16,51 metriin sekunnissa.

LIV Plus Wireless tukee luonnollisesti kolmea toimintatilaa: 2,4 GHz:n langaton yhteys, Bluetooth-yhteys tai USB-C-yhteys. Tuotesivuilta ei selviä, lataako USB-C-yhteys samalla hiiren akkua vai ei, mutta hiiren mukana toimitetaan erillinen lataustelakka. Latautuu akku sitten mitä kautta tahansa, täydessä latingissa se kestää parhaimmillaan jopa 160 tuntia käyttöä.

Pelihiiri on muotoiltu symmetrisesti, mutta peukalopainikkeet on aseteltu oikeakätistä käyttöä ajatellen. Hiiren strategiset mitat ovat 126 x 65,70 x 39,30 mm (pituus, leveys, korkeus) ja 69 grammaa. Lataustelakan mitat ovat puolestaan 60 x 50 x 38 mm ja hiiri asettuu sen päälle kenoon.

Endorfyn pitäisi tulla ennakkotilattavaksi ainakin Proshoppiin, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hiirtä ylipäätän löytyy listattuna vain Tanskan, Ruotsin ja Norjan Proshopeista. Ennakkotilaushintaa ei ole vielä listattu, eikä sen puoleen julkaisupäivääkään.

Lähde: Endorfy

This site uses XenWord.
;