Huawein Mate 20 Pro sisältää varmuudella Leican kolmoiskameran ja huhujen mukaan näytön alle asennetun sormenjälkilukijan.

Huawei valmistelee lokakuun puolivälissä julkaistaviksi uusia Mate-sarjan puhelimia. Huhujen mukaan Mate 20 -sarjan koodinimet ovat Hima, Laya ja Everest ja kolme eri mallia viitannee edeltävän sukupolven tavoin perusmalliin, Pro-malliin ja Porsche Design -malliin.

WinFuture on saanut ennakkoon käsiinsä Mate 20 Pro -mallin pressikuvat. Puhelimen etupuolella on nykytrendien mukaisesti lähes koko alan peittävä näyttö, jonka yläreunasta löytyy monien kritisoima lovi. Mate 20 Pron tapauksessa lovi on huomattavan leveä aivan tuoreimpiin kilpailijoihin verrattuna.

Kuvissa näkyy puhelimen takapuolella Leican kanssa yhteistyössä toteutettu kameraratkaisu, joka sisältää kolme kamerasensoria ja salaman aseteltuna neliskulmaiseen ”kamerakyhmyyn”. Sormenjälkilukijan paikka kuvista ei löydy, mikä tukee huhuja näytön alle sijoitetusta sormenjälkilukijasta.

WinFuturen mukaan Mate 20 Pron kolme kamerasensoria sisältäisivät 16 – 80 millimetrin polttovälit ja f/1.8 – f/2.4 -välille sijoittuvat aukkosuhteet, mutta sivusto ei ole saanut käsiinsä tietoja millaista optiikkaa mikäkin sensoreista käyttää. WinFuture kuitenkin mainitsee 16 millimetrin polttovälin viittaavan yhden sensoreista olevan erittäin laajakulmainen.

Huawein uudet lippulaivamallit tulevat käyttämään yhtiön omaa Kirin 980 -järjestelmäpiiriä, joka sisältää kaksi nopeaa 2,6 GHz:n Cortex-A76-ydintä, kaksi maltillisemmalla 1,92 GHz:n kellotaajuudella toimivaa Cortex-A76-ydintä ja neljä vähävirtaista Cortex-A55-ydintä. Kirin 980:n grafiikkaohjaimeksi on valittu ARM:n Mali-G76 MP10. Huawei on myös luvannut Mate 20 Pron sisältävän aiempaa suuremman akun. Huhujen mukaan Pro-mallissa olisi 6,9-tuumainen näyttö ja perusmallissa 6,3-tuumainen.

Lähde: WinFuture

This site uses XenWord.
;