SiSoft Sandra -vuodossa esiintyvä prosessori on ilmeisesti vähävirtaisinta Tiger Lake-Y -varianttia, sillä kyseessä on tuplaydinprosessori.

Intelin lähivuosien prosessoriroadmapit vuotivat nettiin hiljattain paljastaen yhtiön aikatauluja vuoden 2021 loppuun saakka. Nyt nettiin on saatu ensimmäiset tiedot yhdestä viimeisistä mobiilipuolen roadmappiin listatusta prosessorista, Tiger Lakesta.

Twitteristä tuttu vuotaja Tum Apisak on löytänyt SiSoft Sandran tulostietokannasta ensimmäiset tiedot Intelin Tiger Lake -prosessorista. Vuotaneiden roadmappien mukaan Tiger Lake tullaan julkaisemaan vuoden 2021 alkupuolella U- ja Y-variantteina ja ne tullaan valmistamaan kymmenen nanometrin valmistusprosessilla. Roadmapeissa prosessoreihin oli merkitty ”TBD”, mikä viittaisi Intein olevan vielä epävarma joko koko prosessoreiden julkaisusta tai ainakin niiden lopullisista aikatauluista.

SiSoft Sandran tuloskantaan ilmestyneet tulokset on ajettu oletettavasti vähävirtaisella Tiger Lake-Y -variantilla, sillä Engineering Sample -prosessorin raportoidaan olevan kaksiytiminen. Tässä vaiheessa ES-prosessorin kellotaajuuksiksi raportoidaan 1,8 GHz ja muistiohjaimen kellotaajuudeksi 1,5 GHz. Prosessorin ydinten rinnalla on SiSoftin mukaan 256 Kt L2-välimuistia per ydin ja 2 Mt:n L3-välimuisti.

Lähde: Tum Apisak @ Twitter, SiSoft Sandra

This site uses XenWord.
;