Varmistaakseen tasaisen ja riittävän virransyötön ylikellotettavalle Xeon-prosessorille ja muille laitteille, on SR-3 varustettu ATX-virtaliittimen lisäksi peräti neljällä 8-pinnisellä EPS-lisävirtaliittimellä, kahdella SATA-virtaliittimellä ja yhdellä 6-pinnisellä PCI Express -lisävirtaliittimellä.

EVGA on esitellyt Computex 2019 -messuilla erittäin järeän luokan C621-emolevyä Xeon W-3175X -prosessorilla. Työasemaprosessorin emolevytarjonta on ollut tähän asti käytännössä Asuksen Dominus Extremen varassa. Myös Gigabyte työskentelee parhaillaan oman C621-emolevynsä parissa.

EVGA SR-3 on E-ATX-kokoluokan järkäle, jonka yläosan keskiössä on 90 astetta käännetty LGA-3647-prosessorikanta. Prosessorikannan ylä- ja alapuolelta löytyy yhteensä kuusi muistipaikkaa Xeonin kuudelle muistikanavalle. Syy prosessorikannan kääntämiselle on yksinkertainen: ratkaisu mahdollistaa yhden pitkän nestejäähdytysblokin käytön sekä virransyötön että piirisarjan jäähdyttämiseen. Blokin takaa emolevyn reunasta löytyy prosessorin takareunaa kohti käännetyt ATX-virtaliitin ja peräti neljä 8-pinnistä EPS-lisävirtaliitintä. Emolevyltä löytyy lisäksi kaksi SATA-virtaliitintä ja yksi 6-pinninen PCI Express -lisävirtaliitin varmistamaan tasaisen ja riittävän virransyötön.

SR-3:sta löytyy yhteensä kuusi PCI Express 3.0 x16 -liitäntää, minkä myötä lyhyemmille PCIe-liittimille ei ole jäänyt tilaa. Kahden ylimmän PCI Express -liitännän välissä on täysimittainen M.2-liitin ja lisätallennustilaa voi kytkeä kuuteen SATA-liittimeen ja kahteen U.2-liittimeen.

EVGA ei ole paljastanut vielä tulevan emolevynsä hintatasoa. Sen pitäisi kuitenkin saapua myyntiin tulevan elokuun aikana.

Lähde: AnandTech

This site uses XenWord.
;