Fractal Design lupaa uutuussarjansa virtalähteille 10 vuoden takuun.

Fractal Design päivitti virtalähdevalikoimaansa julkaisemalla uuden Ion+ 2 Platinum -sarjan. Uutuusvirtalähteet tarjoavat nimensä mukaisesti 80+ Platinum -sertifikaatin ja ovat vain 150 mm pitkiä.

Uutuussarja tuo mukanaan edellismalleja joustavammat johdot, tasaisemman jänniteulostulon, kireämmän ylijännitesuojan ja parannuksia virtalähteen hiljaisuuteen. Ion+ 2 Platinum -sarja tukee ATX 2.52 -standardia, minkä myötä virtalähteiden käynnistysajat ja hetkellisen virrankulutuksen vasteet (transient load response) ovat parantuneet. Fractal Design kertoo käyttävänsä Ion+ 2 -sarjan virtalähteissä vain japanilaisia kondensaattoreita.

Ion+ 2 Platinum -sarjan virtalähteissä on käytössä täysin modulaariset kaapelit ja jokaisessa sarjaan kuuluvassa virtalähteessä tulee mukana kaksi 8-pinnistä ATX12V/EPS-kaapelia. Tuulettimenaan virtalähteet käyttävät valmistajan omaa 140 mm:n Dynamic GP-14:ää, jonka käyttäjä voi asettaa myös pysähtymään kokonaan vähäisessä rasituksessa. Fractal Design lupaa Ion+ 2 Platinum -virtalähteilleen peräti 10 vuoden takuun.

Fractal Design Ion+ 2 Platinum -virtalähteiden myynti on alkanut välittömästi ja mallisto koostuu 560:n, 660:n, 760:n ja 860 watin malleista. Suositushintoja valmistaja ei tiedotteessaan ole kertonut, mutta Hinta.fi-hintavertailupalvelun mukaan hinnat ovat ainakin toistaiseksi 144,90, 162,90, 179,90 ja 189,90 euroa.

Lähde: Fractal Design

This site uses XenWord.
;