Kuvissa huomio kiinnittyy jättimäisen kokoiseen kamerakehykseen.

OnLeaks on vuotanut viime päivinä yhteistyösivustojensa kanssa renderöintejä tulevista Samsung Galaxy S11 -malleista ja nyt vuorossa on Galaxy S11 Plus -huippumalli, jonka myötä koko huhuttu kolmen mallin tuoteperhe on paljastettu. Tällä kertaa kuvat on julkaistu yhteistyössä CaskKaro-sivuston kanssa.

Trendi on tuttu tuoteperheen aiemmin vuotaneista malleista – näytön reunat ovat kaventuneet, näytön kaarevuus reunoja kohti on pienentynyt ja takakuori kaartuu nyt entistä voimakkaammin laitteen kylkiin. Ulkomitoiksi kerrotaan CAD-piirustusten pohjalta 166,9 x 76 x 8,8 mm, eli Galaxy S11 Plus kasvaa edeltäjämalliin nähden pituussuunnassa 9,3 mm, leveyssuunnassa 1,9 mm ja paksuussuunnassa millin. AMOLED-näytön kooksi arvioidaan kuvien perusteella noin 6,9 tuumaa, eli puoli tuumaa enemmän kuin nykyisessä Plus-mallissa ja 0,2 enemmän kuin nykyisessä 5G-mallissa.

Samoin kuin pienemmässä Galaxy S11 -mallissa, myös Plussassa on renderöintien perusteella viisi takakameraa, mutta ne sijaitsevat kokoluokkaa suuremmassa kamerakehyksessä, minkä perusteella kameran teknisessä toteutuksessa saattaa hyvinkin olla eroa. Kamerakohoumassa on myös salaman lisäksi kaksi sensoria, joiden tarkoituksesta ei ole vielä varmuutta. Pienemmän Galaxy S11 -mallin tavoin takakameran uskotaan tarjoavan 108 megapikselin pääkameran sekä 5-kertaisen periskooppizoomin. Mukana on myös 8K-videokuvaus.

Teknisesti Plus-malli tulee todennäköisesti vastaamaan keskeisimmiltä osin pienempiä Galaxy S11 -malleja, eli sisällä on Exynos 990- tai Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri. Laitteiden julkaisu tapahtuu tällä tietoa helmikuun puolivälin tienoilla.

Lähde: Twitter, CashKaro

This site uses XenWord.
;