Uudet GeForce 441.41 -ajurit sisältävät Game Ready -leimat Halo: Reach -pelille sekä Quake II RTX v1.2 -päivitykselle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 441.41 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-sukupolvesta lähtien.

GeForce 441.41 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Halo: Reach -pelille ja Quake II RTX v1.2 -päivitykselle. Lisäksi ajureissa on laajennettu Image Sharpening -ominaisuutta tukemaan myös Vulkan- ja OpenGL-rajapintoja. Ajurit tukevat myös uusia GeForce GTX 1650 Super- ja GTX 1660 Super -näytönohjaimia.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen bugeja. Korjattujen ongelmien listalle ovat päässeet tällä kertaa esimerkiksi Red Dead Redemption 2 -pelissä Vulkan-rajapinnalla esiintyneet pysähtelyt joillain 4- ja 6-ytimisillä prosessoreilla sekä pelin sisäisen testirutiinin kaatuminen Vulkan-rajapinnalla, kun käytössä on SLI-kokoonpano ja Ultra-asetukset. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan muun muassa Forza Motorsport 7:n nykiminen muutaman ajetun kierroksen jälkeen ja jo tutuksi tullut Grand Theft Auto V:n usein toistuva kaatuilu. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;