Vuoden alussa esitelty RTX 3090 Ti:n tarkempi esittely unohtui NVIDIAlta, mutta vuotokuva antaa nyt tukea huhuille tämän kuun lopulla tapahtuvalle julkaisulle.

NVIDIAn piti kertoa GeForce RTX 3090 Ti -näytönohjaimesta lisätietoja tammikuun lopussa. Tammikuu oli ja meni, mutta yhtiö pysyi hiljaa. Nyt julkaisu alkaa kuitenkin olemaan jo lähellä, mikäli huhuihin on uskominen.

Viimeisimpien huhujen mukaan GeForce RTX 3090 Ti -näytönohjaimet julkaistaisiin myyntiin 29. maaliskuuta eli kuluvan kuun loppumetreillä. Mikäli VideoCardzin haltuunsa saama kuva pitää paikkansa, julkaistaan myös arvostelut ilmeisesti samaan aikaan, kuin kortit saapuvat myyntiin.

Nyt huhut lähenevästä julkaisusta ovat saaneet lisää lihaa luidensa ympärille, sillä Twitter-nimimerkki wnxod on vuotanut kuvan vain Kiinan markkinoille tarkoitetusta Galax Boomstar RTX 3090 Ti -näytönohjaimesta.

Vuotokuvassa huomio kiinnittyy välittömästi uuteen PCIe 5.0:n 12VHPRW-virtaliittimeen. Virtaliitin on täysmittainen eli 12+4-pinninen, mikä mahdollistaa teoriassa jopa 600 watin tehonkulutuksen. Muusta näytönohjaimesta on kuvan perusteella mahdotonta sanoa juuri mitään muuta, kuin että käytössä vaikuttaisi edelleen olevan läpikuultavat muovit.

Lähde: VideoCardz

This site uses XenWord.
;