Gigabyten AB350N-Gaming WiFi on vasta neljäs AM4-alustalle esitelty ITX-kokoluokan emolevy.

AMD:n Ryzen-prosessoreiden emolevytarjonta mini-ITX-puolella on edelleen lähes olematonta. Nyt ITX-valikoima saa pientä paikkausta Gigabyteltä, joka julkaisi uuden AB350N-Gaming WiFi -emolevyn.

Gigabyten AB350N-Gaming WiFi -emolevy perustuu nimensä mukaisesti B350-piirisarjaan. Mini-ITX-emolevyltä löytyy AM4-prosessorikanta, jonka ympärille on mahdutettu täysmittaiset kiinnikkeet prosessoricooleria varten ja esimerkiksi AMD:n Wraith Max -jäähdyttimen luvataan mahtuvan emolevylle ilman, että se aiheuttaa ongelmia muistien tai näytönohjaimen kanssa. Emolevy tukee sekä Ryzen-prosessoreita että 7. sukupolven APU-piirejä.

Gigabyte on varustanut emolevyn kahdella täysmittaisella DDR4-muistipaikalla ja yhdellä PCI Express 16 -liittimellä. Tallennustilaa voi asentaa yhteen M.2-paikkaan ja neljään SATA 6 Gb/s -liittimeen. Emolevy tukee langattomaan tiedonsiirtoon WiFi 802.11 a/b/g/n/ac- ja Bluetooth 4.2 -standardeja. Äänentoistosta on vastuussa Realtekin ALC1220 -äänipiiri, jonka tukena on laadukkaita Chemiconin audiokäyttöön tarkoitettuja kondensaattoreita.

Takaosan I/O-paneelista löytyy yksi PS/2-liitin hiirelle tai näppäimistölle, DisplayPort- ja HDMI-liittimet APU-piirejä varten, verkkoliitin, ääniliittimet ja yhteensä kahdeksan USB Type A -liitäntää. USB-liittimistä kaksi on 2.0-versiota, kaksi 3.1 Gen 2 -versiota ja neljä USB 3.1 Gen 1 -versiota.

AB350N-Gaming WiFi tukee tuuletinten hallintaa helpottavaa Smart Fan 5 -teknologiaa ja nykytrendien mukaan pakollista RGB-valaistusta. Gigabyte ei ole vielä paljastanut, milloin emolevy tulee myyntiin tai mikä sen suositushinta tulee olemaan.

This site uses XenWord.
;