Honor on julkaissut Suomen markkinoille uuden Watch GS 3 -älykellon sekä Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet. Molemmat uutuudet julkaistiin länsimarkkinoille saapuviksi alun perin jo helmikuussa MWC-messujen yhteydessä.

Watch GS 3 -älykello on suunnattu erityisesti hyvinvoinnin seuraamiseen ja urheilullista elämää kaipaaville. Ulkoisesti kello tarjoaa pyöreän 1,43-tuumaisen AMOLED-näytön ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon. Kellossa on kahdeksankanavainen sykemittari, minkä lisäksi se kykenee mittamaan myös veren happitasoja ja käyttäjänsä stressitasoja sekä unta.

Urheiluseurantaan Watch GS 3 tarjoaa yli 100 erilaista urheilutilaa ja GPS-yhteyden. Kellon luvataan kestävän lämpötiloja 20 pakkasasteesta 45 lämpöasteeseen ja vedenkestävyys sille tarjotaan 5ATM-tasolla. 10,5 mm paksuisen kellon akunkestoksi luvataan jopa kaksiviikkoa ja jatkuvaa GPS-seurantaa kellon luvataan kestävän 30 tuntia.

Honor Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet puolestaan ovat vastamelukuulokkeet, jotka sisältävät 11 mm dynaamiset kaiutinelementit alataajuuksien toistoon ja pietsosähköiset keraamiset elementit ylätaajuuksien toistoon. Suomen markkinoilla kuulokkeet eivät kuitenkaan valitettavasti tue massasta erottuvaa korvan lämpötilanmittausta, joka kuulokkeiden Kiinaversiossa vielä tuettuna oli.

Sekä Honor Watch GS 3 -älykello että Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet saapuvat Suomessa myyntiin tänään 30. toukokuuta.

Watch GS 3 tulee saataville kolmena tyylivaihtoehtona: musta urheilurannekkeella varustettu Sport Midnight Black, hopea sinisellä nahkarannekkeella varustettu Ocean Blue sekä kullanvärinen ruskealla nahkarannekkeella varustettu Classic Gold. Suositushinnat ovat urheiluhihnalla 229 euroa ja nahkahihnalla 249 euroa. Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet puolestaan saapuvatr myyntiin valkoisena ja harmaana 199 euron suositushintaan.

Lähteet: Lehdistötiedote, Honor (1), (2)