MSI MEG 342C QD-OLED pohjautuu samaan Samsungin paneeliin kuin Alienwaren alkuvuodesta esittelemä QD-OLED-näyttö.

MSI esitteli Computex-messuilla QD-OLED-paneeliin pohjautuvan MEG 342C QD-OLED-pelinäytön. Näyttö pohjautuu aiemmin Alienwaren CES-messuilla esittelemän näytön tavoin Samsungin 34-tuumaiseen ultrawide-paneeliin 21:9-kuvasuhteella.

MSI MEG 342C QD-OLED tarjoaa pitkälti AlienWaren näytöstä tutut ominaisuudet eli 3440 x 1440 -resoluution, 175 hertsin virkistystaajuuden ja 1800R-kaarevuuden. MSI mainostaa paneelin olevan suoraan tehtaalta kalibroitu, minkä myötä Delta E -arvon luvataan olevan alle 2. Näyttö kykenee toistamaan 99,3 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta, 97,8 prosenttia Adobe RGB -väriavaruudesta ja 139,1 prosenttia sRGB-väriavaruudesta. G2G (Gray-to-Gray)-vasteajaksi näytölle luvataan vaivaiset 0,1 millisekuntia.

MSI ei ole paljastanut näytön liitäntävalikoimaa, mutta näytön ohjauspaneelin kautta luvataan pääsy muun muassa KVM-kytkimen (keyboard, video and mouse) hallintaan. Näytön lisäksi MSI esitteli myös uuden HMI 2.0 (Human Machine Interface) -teknologian, joka synkronoi MSI-pelinäytön ja MSI:n valmispelitietokoneen asetukset mahdollistaen esimerkiksi nopeat pelikohtaiset asetukset sekä näytölle että tietokoneelle.

Valmistaja ei ole paljastanut vielä MEG 342C QD-OLEDin myyntiintuloaikataulua tai hintaluokkaa, mutta MSI kertoo näytön sijoittuvan pelinäyttömallistonsa huipulle.

Lähteet: MSI

This site uses XenWord.
;