Kyseessä on tässä kuussa Suomessa myyntiin tulleen Huawei Watch GT 2:n sisarmalli.

Honor on julkistanut tänään V30-älypuhelinten ohella uuden MagicWatch 2 -älykellon. Kyseessä on seuraaja vuosi sitten julkaistulle MagicWatch-mallille ja se perustuu samaan tekniikkaan aiemmin syksyllä lanseeratun Huawei Watch GT 2 -kellon kanssa. Teräskuorinen uutuus tulee saataville kahdessa koossa – 42 ja 46 mm:n läpimitalla. Näyttökoot (AMOLED) ovat vastaavasti 1,2 ja 1,4 tuumaa sekä tarkkuudet 390 ja 454 pikseliä halkaisijalla.

Kello käyttää puettaviin laitteisiin suunnattua vähävirtaista Kirin A1 -piiriä ja sisällä on lisäksi neljä gigatavua tallennustilaa, josta kaksi gigatavua on käyttäjän musiikkitiedostojen käytettävissä. Kellon varustukseen kuuluu myös Bluetooth, GPS ja sisäinen kaiutin sekä mikrofoni, joiden ansiosta kelloa voi käyttää puheluiden vastaanottamiseen, jos puhelin sijaitsee lähettyvillä. Akunkestoksi luvataan suuremmalle 46 mm:n versiolle kaksi viikkoa (sisältäen 90 min GPS-seurantaa, 30 min Bluetooh-puheluita ja 30 min musiikkitoistoa viikossa) – pienemmällä mallilla aika on viikon.

Optinen sykemittaus seuraa jatkuvasti käyttäjän sykettä ja stressitasoa, sekä ohjeistaa tarvittaessa rentoutumaan. Kello tulee myös unenseurantaa ja osaa tunnistaa kuusi erityyppistä uniongelmaa. Kellon rakenne on vesisuojattu, joten se tukee myös uimista, jolle on oma treenitilansa. Kaikkiaan harjoitustiloja on 15 erilaista.

Kellossa ei käytetä Googlen ohjelmistoa, joten kello on suunnattu suoraan maailmanlaajuisille markkinoille. MagicWatch 2:n pienemmän 42 mm:n version suositushinta on 179 euroa ja suuremman 46 mm:n version 189 euroa. Laite tulee Suomessa saataville joulukuun 12. päivä.

Lähde: Honor

This site uses XenWord.
;