Huhujen mukaan kyseessä olisi lippulaivaluokan U11 Plus 18:9-kuvasuhteen näytöllä ja Snapdragon 835:llä.

Heikosti viime vuodet Android-markkinoilla pärjännyt HTC on julkaisemassa uuden U-sarjan puhelimen 2. marraskuuta. Huhujen mukaan kyseessä olisi U11 Plus, josta on saatu jo useampia vuotoja.

GFXBenchiin ilmestyneiden tietojen mukaan HTC U11 Plus rakentuisi 6-tuumaisen 2880×1440-resoluutioisen näytön ympärille. Huhujen mukaan näyttö perustuisi POLED-paneeliin ja se on todennäköisesti kulmistaan pyöristetty. Puhelimen sisällä sykkivä rauta edustaa puolestaan varsin perinteistä lippulaivatasoa, eli puhelimesta löytyy Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 4 Gt muistia ja 64 Gt tallennustilaa.

U11 Plus on varustettu 12 megapikselin taka- ja 7 megapikselin etukameroilla, joista ei toistaiseksi ole sen tarkempia tietoja. Mikäli tuttuun HTC-vuotajaan LlabTooFeriin on luottaminen, olisi puhelin varustettu peräti 4000 mAh:n akulla, mikä on selvästi suurempi kuin lippulaivamalleissa tyypillisesti käytettävät akut. Huhujen mukaan puhelimessa on myös stereokaiuttimet. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen takapuolelle ja ainakaan vuodetuissa renderöinneissä ei näy 3,5 mm:n kuulokeliitintä.

HTC U11:n mitat ovat 158,2 x 74,6 x 9,1 millimetriä, eli se on kasvanut joka suuntaan aavistuksen U11-malliin nähden. Monet käyttäjät ovat kuitenkin kaivanneet jo pitkään hieman paksumpia puhelimia, jotta niihin mahtuisi suuremmat akut, joten mikäli huhut akun kapasiteetista pitävät paikkaansa, voi monen olettaa olevan tyytyväinen HTC:n ratkaisuun. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa tulee olemaan näillä näkymin tuore Android 8.0 Oreo.

Lähteet: HTC @ Twitter, GSMArena (1), (2), (3)

This site uses XenWord.
;