Evan Blass julkaisi ensimmäiset valokuvat HTC:n tulevasta Ocean-koodinimellisestä huippumallista.

Evan Blass on julkaissut Twitterissä ensimmäisen valokuvan HTC:n tulevasta Ocean-koodinimellisestä U-lippulaivapuhelimesta. Muotoilullisesti uutuus näyttäisi noudattavan pitkälti samaa linjaa alkuvuodesta julkaistujen lasipintaisten HTC U Ultra ja U Play -mallien kanssa.

Huhujen mukaan U:n suurimpiin erikoisuuksiin kuuluu Edge Sense -ominaisuus, joka mahdollistaa erilaisten komentojen syöttämisen puhelimen kosketuksia tunnistavien metallisten kylkien avulla. Esimerkkeinä äänenvoimakkuuden säätäminen ja ilmoitusvalikon avaaminen onnistuu kylkeä pyyhkäisemällä ja kamerasovelluksessa kuvan voi napata kyljen ennalta määriteltyä kohtaa koskemalla.

Oceanin eli HTC U:n näytön huhutaan olevan 5,5-tuumainen ja tarkkuudeltaan 1440 x 2560 pikseliä. Järjestelmäpiirinä toimii Qualcommin uusin Snapdragon 835 -huippumalli ja RAM-muistia on malliversiosta riippuen 4 tai 6 gigatavua. Myös tallennustilan määrä (64 tai 128 Gt) riippuu versiosta.

HTC U:n 12 megapikselin takakameran kerrotaan perustuvan Sonyn IMX362 -sensoriin ja 16 megapikselin etukameran IMX351-sensoriin. Ennakkotietojen mukaan U:ssa ei ole 3,5 mm ääniliitäntää. Akun kooksi huhutaan 3000 mAh, joka on 5,5-tuuman näyttökokoluokassa keskitasoa pienempi. Käyttöjärjestelmän kerrotaan olevan Android 7.1 Nougat, jonka päällä on HTC:n oma Sense 9 -käyttöliittymä.

HTC U:n julkaisun odotetaan tapahtuvan vielä kuluvan kuun lopulla ja myynnin alkavan toukokuussa.

Lähteet: Twitter, Android Authority, Venturebeat

This site uses XenWord.
;