Ideal Idea on toteuttanut kaksi vaihtoehtoista etupaneelia, joista ensimmäinen luo hauskan illuusion liikkuvilla elementeillä tuuletinaukkojen takana ja jälkimmäinen hypnotisoi katsojansa muodostelmissa aaltoilevien heksojen voimalla.

Aina silloin tällöin internetin ihmeellisessä maailmassa tulee vastaan modeja, joissa on jotain sykähdyttävää ja selkeästi massasta poikkeavaa. YouTube-kanava Ideal Idean uusi tietokonekotelomodi on juuri tällainen.

Ideal Idean mukaan hänen kokoonpanonsa on epävirallisesti nyt maailman ensimmäinen kineettinen tietokone. Automaattisesti liikkuvin osin varustettuja koteloita on esitelty messuilla, mutta kaupoista niitä ei hänen mukaansa vielä ole löytynyt ensimmäistäkään.

Kotelomodin runkona toimii Corsairin Crystal 570X RGB -miditornikotelo. Hän rakensi koteloon uudet kuoret laserleikatusta puusta siten, että kineettinen etupaneeli olisi vaihdettavissa helposti toiseen. Puuelementtien rei’itykseen haettiin inspiraatiota kotelosta jo löytyneistä heksoista.

Ideal Idea toteuttaa videolla kaksi erilaista etupaneelia. Modulaariset etupaneelit hyödyntävät liikkuvien elementtiensä hallitsemiseen Arduino Unoa, askelmoottoria ja sen ohjainta.

Ensimmäisessä etupaanelissa on haettu inspiraatiota ruusuikkunoista. Sen kolmen tuuletinaukon takaa löytyy vastakkaisiin suuntiin pyörivät elementit, jotka luovat hauskan illuusion liikkuessaan.

Toinen etupaneeli jättää tuuletukselle toivomisen varaa, mutta muodostelmissa etupaneelin sisään ja siitä ulkonevat heksan muotoiset puutapit ovat valmiita täyttämään aukon Hypnotoadin tauotonta lähetystä odotellessa.

This site uses XenWord.
;