io-techin viides vuosi on tullut päätökseensä ja tulevana vuonna painetaan jälleen täydellä höyryllä eteenpäin.

Joulun jälkeinen väliviikko kului kuin siivellä ja nyt io-techissä juhlistetaan hetken aikaa vuoden vaihtumista. Kuluneella viikolla sivustolla julkaistiin testiartikkelit uusimman sukupolven Apple Watchista sekä Motorolan Moto g51 -älypuhelimesta, YouTubessa nähtiin puolestaan videot HDMI 2.1 -standardiin, GeForce RTX 2060 -uusintapainokseen sekä Huawein WiFi Mesh -reitittimiin liittyen.

Kuluneena vuonna koronapandemia jatkoi valitettavasti myllerrystään, mutta se ei onneksi haitannut juurikaan io-techin toimintaa ja sisällöntuotantoa. Näytönohjainmarkkinoilla saatavuusongelmat jatkoivat piinaamistaan valitettavasti koko vuoden ja loppuvuodesta saatavuusongelmat koskivat myös muita uutuuskomponentteja, kuten DDR5-muisteja. Älypuhelinmarkkinoilla tilanne polki ehkä aavistuksen paikallaan jopa viime vuosiin verrattuna, eikä markkinat tarjonneet mitään mullistavaa uutta. Paras hinta-laatusuhde löytyi tänäkin vuonna ylemmästä keskiluokasta.

Heti alkavan vuoden 2022 alkupuolella nähtäneen uutuusprosessoreita ja näytönohjaimia niin AMD:ltä, Inteliltä kuin NVIDIA:ltakin. Älypuhelinmarkkinoilla valmistajat aikovat ennakkotietojen mukaan aikaistaa huippumalliensa julkaisua tammi-helmikuulle.

io-techin toimitus kiittää kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille mukavaa alkavaa vuotta 2022!

t. Sampsa, Juha, Petrus, Niko, Oskari ja Joona

This site uses XenWord.
;