Saksaan myydyn Jimm's PC-Storen brändi ja henkilökunta tulevat pysymään ennallaan myös kauppojen jälkeen.

Io-techin yhteistyökumppaninakin toimiva Jimm’s PC-Store Oy on Suomen suosituimpia tietotekniikan alan verkkokauppoja. Jimm’s PC-Store oli aiemmin Lounea Oy:n ja Antti Järvisen yhteisomistuksessa. Saksalainen Caseking on puolestaan koko Euroopan skaalalla merkittävä saman alan verkkokauppa, joka on levittänyt osaamistaan myös mm. eSportsin pariin.

Saksalaisen Casekingin ostama Jimm’s PC-Store Oy perustettiin vuonna 2001 ja se työllistää 42 henkilöä. Yhtiöllä on verkkokaupan lisäksi noutopalveluliike Turussa. Caseking on puolestaan levittänyt haaransa läpi Euroopan Saksan lisäksi Benelux-maihin, Portugaliin, Ranskaan, Ruotsiin ja Unkariin, jonka lisäksi Isossa-Britanniassa toimiva Overclockers UK on yhtiön kumppaniyritys. Yhteensä Caseking ja Overclockers UK työllistävät yli 230 työntekijää. Caseking työllistää myös monille io-techin lukijoille tutun huippuylikellottaja Roman ’der8auer’ Hartungin ja tarjoaa yksinoikeudella der8auerin brändillä myytäviä, valmiiksi korkattuja prosessoreita vakioita paremmin lämmönlevittäjin.

Lehdistötiedotteen mukaan sekä Jimm’sin henkilökunta että brändi tulevat pysymään myös kauppojen jälkeen ennallaan. Voit lukea alta löytyvistä lainauksista Lounea Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Viitasen, Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvisen sekä Casekingin perustaneen ja edelleen sen toimitusjohtajana toimivan Toni Sonnin kommentit kaupoista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun, jolla Jimm´s PC-Storen liiketoiminta siirtyy osaksi johtavaa eurooppalaista PC-komponenttien ja pelialan konsernia. Jimm´sin toiminta on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa ja yritys on saavuttanut merkittävän jalansijan PC-komponenttien ja pelaamisen verkkokauppana Suomessa. Tehdyllä ratkaisulla pystytään turvaamaan Jimm´sin kehitys myös tulevaisuudessa kilpailun kiristyessä ja kansainvälisten verkkokauppojen rantautuessa Suomen markkinoille”, sanoo Lounea Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

”Olen ollut mukana Jimm’s PC-Storessa jo 15 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen löytäessämme omistajayhteistyökumppanin yritykselle. Olen myös sitoutunut jatkamaan yrityksessä, koska tavatessani Casekingin johtoa jo ensimmäisiä kertoja, oli selvää, että yritykset ovat täydellisiä toisilleen niin historiansa kuin tuotevalikoimansakin osalta. Casekingillä asiakaskokemus on erittäin tärkeässä roolissa aivan kuten Jimm’silläkin ja he ovat ylläpitäneet sitä laajentuessaan uusille markkina-alueille. Casekingin avulla Jimm’s jatkaa ja kehittää edelleen vahvaa asemaansa pelaajien ja e-urheilijoiden keskuudessa”, sanoo yhtiön toimitusjohtajana jatkava Antti Järvinen.

”Jimm´s PC-Storen hankinta tuo Casekingille markkinajohtajuuden Suomessa ja vahvistaa asemaamme kasvavilla Pohjoismaiden markkinoilla. Casekingin tuotevalikoima avaa Jimm´sille uusia kasvumahdollisuuksia. Odotamme innolla yhteistyön aloittamista koko Jimm´sin tiimin kanssa”, sanoo Casekingin perustaja ja toimitusjohtaja Toni Sonn.

This site uses XenWord.
;