Logitech tarjoaa uutta G513-näppäimistöään myös uusilla tuntopisteettömillä Romer-G Linear -näppäinkytkimillä.

Logitech on laajentanut mekaanisten näppäimistöjensä valikoimaa uudella G513-mallilla, joka on paranneltu versio viime vuonna esitellystä G413-mallista. Uutuusnäppäimistö tarjoaa uuden LightSync-valaistustuen sekä uudet Romer-G Linear -näppäinkytkimet.

Uudet Romer-G Linear -kytkimet ovat nimensä mukaisesti lineaariset, eli niistä ei löydy lainkaan tuntopistettä (esimerkiksi punaisten Cherry MX -kytkimien tapaan). Lineaarinen kytkintyyppi on ollut monien pelaajien toiveissa ja nyt julkaistu uusi malli vaatii 45 gramman painallusvoiman ja kytkeytyy 1,5 mm painallussyvyydessä. Näppäimistö on saatavilla myös useamman vuoden markkinoilla olleilla tuntopisteellisillä Romer-G-kytkimillä, jotka ovat nyt saaneet Tactile-lisänimen.

G513:n kuoret ovat valmistettu 5052-alumiiniseoksesta ja varustukseen kuuluvat myös keinonahkapintainen memoryfoam-rannetuki sekä USB-läpivienti. Näppäimistön RGB-valaistuksen Lightsync-tuki mahdollistaa pelitapahtumien ja -äänien synkronoimisen näppäimistön ja muiden pelilaitteiden (tällä hetkellä tuettuina G560-kaiuttimet ja G502-hiiri) valaistuksen kanssa.

Logitech G513 tulee saataville huhtikuussa 179 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja ovat hopea (vain Tactile-kytkimillä) ja hiilenmusta.

Lähde: Logitech

This site uses XenWord.
;