2,5 Gbps:n verkko-ohjaimen lisäksi yhtiö valmistelee useita Intelin Cyclone Peak -piiriin perustuvia langattomia verkko-ohjaimia.

Langalliset verkkoyhteydet kuluttaja-alustoilla ovat pysyneet jo pitkään 1 Gbps:n tasolla, vaikka nopeampiakin vaihtoehtoja olisi tarjolla. Viime aikoina huippuemolevyihin on alkanut ilmestymään 10 Gbps:n verkko-ohjaimia, mutta niiden yleistymistä rajoittaa ennen kaikkea korkea hinta.

Ratkaisuksi 10 Gbps:n hintaongelmiin markkinoille tuotiin IEEE 802.3bz -standardi, joka sallii 1 ja 10 Gbps:n väliin sijoittuvat 2,5 ja 5 Gbps:n verkkoyhteydet. 2,5 Gbps:n verkkoyhteys toimii myös halvemmilla Cat 5e -kaapeleilla, kun 5 Gbps:n yhteydet vaativat jo Cat 6 -kaapelin. Markkinoille on saatu molempia uusia standardeja tukevia ohjainpiirejä, mutta varsinaisesti kuluttajalaitteisiin suunnitellut ohjainpiirit rajoittuvat tällä hetkellä Realtekin 2,5 Gbps:n ohjainpiireihin.

2,5 Gbps:n markkinat saavat nyt kilpailua, kun nykyään Rivet Networksin omistama Killer Networking esitteli oman Killer Ethernet E3000 -ohjaimensa. Realtekin tavoin se tarjoaa maksimissaan 2,5 Gbps:n nopeuden, mutta mausteena on Killerin tavaramerkeiksi muodostuneet pelaajille suunnatut erikoisominaisuudet, joiden hyödyllisyydestä on kiistelty jo pitkään.

Uusina ominaisuuksina mukana tulee Killer Control Center 2.0, joka tarjoaa taustaprosessien automaattista hallintaa pelikokemuksen parantamiseksi lupaavan GameFast-teknologian sekä Killer Intelligence Enginen, jonka luvataan optimoivan verkkoasetukset automaattisesti. Mukana ovat myös Lag and Latency Reduction -teknologia, Advanced Stream Detect 2.0 ja Killer DoubleShot Pro, joka mahdollistaa yhtiön verkko-ohjaimen ja langattoman verkko-ohjaimen yhteistyön.

Killer Ethernet E3000 -verkko-ohjaimen lisäksi yhtiö valmistelee parhaillaan langattomien Killer Wireless -ohjainten päivityksiä. Phoronixin mukaan yhtiöllä on työn alla ainakin neljä uutta langatonta verkko-ohjainta: Killer Wireless-AX 1650x, 1650W, 1650i ja 1650s. Uudet verkko-ohjaimet tulevat hyödyntämään Intelin Cyclone Peak -koodinimellistä langatonta verkko-ohjainta.

Lähde: Killer Networking

This site uses XenWord.
;