Lenovo aikoo erottua lippulaivojen massasta lähes koko etupuolen peittävällä näytöllä ilman muodikasta lovea sen sen ylä- tai alareunassa.

Likimain kaikkien valmistajien uusimmista lippulaivapuhelimista löytyy jo osan näytöstä haukkaava lovi. Kaikki eivät ole kuitenkaan innoissaan uusimmasta trendistä ja nyt vaikuttaa siltä, että Lenovo aikoo iskeä siihen markkinarakoon.

Lenovon mobiilijaoston johtoon kuuluva Chang Cheng on esitellyt kiinalaisessa Weibo-palvelussa kiusoittelukuvia yhtiön tulevasta lippulaivapuhelimesta Z5:stä. Luonnospiirrustuksessa näkyy puhelin, jonka käytännössä koko etupuoli on yhtä näyttöä vailla lovia tai muita häiriötekijöitä, jonka Cheng mainitsee olevan yhtiön tuleva lippulaivapuhelin. Puhelimen näytön kerrotaan peittävän peräti 95 % puhelimen etupuolen pinta-alasta.

Cheng on jakanut Z5:stä jo aiemmin renderöidyn kiusoittelukuvan, joka antoi jo silloin lupauksen lovettomasta yläreunasta. Alkuperäisessä kiusoittelukuvassa näkyy myös osa kellonajasta ja päivämäärästä, jotka voisivat yhdessä viitata puhelimen julkaisupäivän olevan 14. kesäkuuta, mutta varmistusta asialle ei ole vielä saatu. Chengin mukaan Z5-puhelimeen on saatu kiteytettyä neljä teknologista mullistusta sekä 18 uutta patentoitua teknologiaa, mutta valitettavasti hän ei tarkentanut niiden luonnetta.

Lähde: CNet

This site uses XenWord.
;