LG:n tuleva G7-älypuhelin paistattelee OnLeaksin julkaisemissa CAD-piirustuksiin pohjautuvissa renderöinneissä.

OnLeaks on julkaissut yhdessä TheMrPhone-sivuston kanssa tehdas-CAD-piirustuksiin pohjautuvat renderöinnit toistaiseksi julkaisemattomasta LG G7 -lippulaivapuhelimesta. G-sarjan uusimman sukupolven huhuiltiin jo joutuneen hyllytetyksi, kun sitä ei julkaistu perinteiseen tapaan MWC-messuilla Barcelonassa. Huhujen mukaan LG aloitti lippulaivamallinsa suunnittelun uudelleen kesken prosessin, josta johtuen julkaisu tapahtuu odotettua myöhemmin.

Niin renderöintien kuin aiempien kuvavuotojenkin perusteella laitteessa käytetään lasi-metalli-rakennetta ja CAD-piirustuksien pohjalta mitattuina ulkomitat ovat 153,2 x 71,9 x 8,2-8,5 mm. Näytön reunat näyttävät varsin kapeilta. Puhelimen AI-ominaisuuksille on ilmeisesti oma erillinen näppäimensä ja puhelimen alapäädystä löytyy edelleen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

Korealaisen ETNews-sivuston saamien tietojen mukaan G7:ssä käytetään kuusituumaista 19:9-kuvasuhteen M+ LCD -näyttöpaneelia, jossa käytetty RGBW-alipikseliasettelu lisää maksimikirkkautta sekä vähentää näytön virrankulutusta jopa 35 %. Näytön yläreunassa on käytetty tänä vuonna yleistymässä olevaa ”lovea”, jonka voi kuitenkin tiettävästi piilottaa näytön asetuksista keinotekoisten mustien reunojen avulla.

Rautapuolelta odotetaan löytyvän Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri sekä 4 & 64 Gt:n ja 6 & 128 Gt:n muistivariantit. Laitteen takapuolen kameraratkaisu on sijoitettu hieman eri tavalla kuin viimevuotisissa G6- ja V30-malleissa. Kaksi 16 megapikselin kameraa sijaitsee takakuoren yläosan keskellä vertikaalisesti ja niiden alapuolelle on sijoitettu sormenjälkitunnistin. Kameroista toisessa kerrotaan olevan erittäin valovoimainen f1.5-aukkosuhteen objektiivi.

Viimeisimpien tietojen mukaan LG:n huhutaan julkaisevan G7:n jo huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa ja myynnin alkavan Koreassa toukokuun puolivälissä. Hinnan huhutaan nousevan edeltäjämallista 50-100 eurolla. Evan Blassin mukaan G7 julkaistaisiin G7 ThinQ -mallinimellä.

Lähde: OnLeaks, TheMrPhone, ETNews

This site uses XenWord.
;