HTC:n tuleva lippulaivamalli esiintyy kuvavuodossa lähes kaikista kuvakulmista.

SlashLeaks-sivusto on julkaissut sarjan ilmeisesti suojakuorivalmistajalta vuotaneita valokuvia HTC:n julkaisemattomasta U12+-älypuhelimesta. Kuvien laite näyttää yhteneväiseltä Evan Blassin maaliskuun puolivälissä julkaisemassa hieman heikkolaatuisessa kuvassa esiintyneen laitteen kanssa. Kuvien perusteella muotoilu on edeltäjämalleista tuttua, näytön yläreunassa ei ole lovea ja takakamerat ovat sijoitettu rinnatusten takakuoren yläosaan.

Metallirakenteisen ja IP68-suojatun laitteen S-LCD-näytön kerrotaan olevan kuusituumainen ja tarkkuudeltaan 1440 x 2880 pikseliä. Jo U11-mallista löytynyt Edge Sense -puristuksentunnistus on tiettävästi päivitetty uuteen edistyneempään versioon, jonka parannuksista ei kuitenkaan ole vielä tarkempaa tietoa. Tämänhetkisten tietojen mukaan U12+:n rautapuolelta tulee löytymään ainakin  Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 6 Gt RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa, 8 & 8 megapikselin etukamerat, 12 & 16 megapikselin takakamerat sekä 3420 mAh akku.

Viimeisimpien huhujen mukaan U12+:n julkaisu tulisi tapahtumaan huhti-toukokuun taitteen tienoilla. Erillistä U12-mallia ei ole tiettävästi luvassa.

Lähde: Slashleaks

This site uses XenWord.
;