Tuottavaan työhön suunnatut 32BP95E ja 27BP95E ovat DisplayHDR 400 TrueBlack -sertifioituja ja toistavat 99 % DCI-P3- ja Adobe RGB -väriavaruuksista.

OLED-näyttötekniikka on alkanut yleistymään tietokonemaailmassakin viime vuosina. Alan kärkinimi LG on päättänyt ottaa varaslähdön ensi vuoteen ja julkisti jo nyt vuoden 2022 malliston UltraFine OLED Pro -sarjasta.

LG:n uutuusnäytöt tottelevat mallinimiä 32BP95E ja 27BP95E. Kuten alaa tarkkaavaisesti seuraavat jo varmasti tietävätkin, kyseessä on 32- ja 27-tuumaiset versiot yhdestä näytöstä. OLED-paneelit tarjoavat käyttäjälle 4K UHD- eli 3840×2160-resoluution ja koska virkistystaajuutta ei mainita, se lienee 60 Hz.

OLED-paneelit tuottavat oman valonsa ja sen myötä huikean 1 000 000:1 -kontrastisuhteen. Näytöt on DisplayHDR 400 TrueBlack -sertifioituja ja tukevat OLED Pixel Dimming HDR -teknologiaa. Paneeleiden luvataan toistavan 99 % sekä DCI-P3- että Adobe RGB -väriavaruuksista ja vasteajaksi kerrotaan 1 millisekunti.

Tuottavaan työhön suunnitellut näytöt tukevat itsekalibrointia LG Calibration Studiolla ja tukevat rautapohjaista kalibrointia. Näyttöjen mukana tulee tarvittava sensori itsekalibrointia varten sekä näkösuojat näytön sivuille ja päälle. Näytön jalan kääntösäteet eivät lehdistötiedotteesta selviä, mutta kuvien perusteella se tukee Pivot-toimintoa.

Liitinpuolelta näytöistä löytyy USB-C 90 watin USB-PD -tuella, tarkemmin määrittelemättömän version USB-hubi kolmella ulostulolla sekä yksi HDMI- ja kaksi DisplayPort-liitintä, joiden versioita LG ei kerro.

LG:n uudet UltraFine OLED Pro -sarjan näytöt tulevat myyntiin ensi kuussa merkittävimmillä markkina-alueilla, joita yhtiö ei ole vielä tarkentanut. Myöskään hintatasosta ei vielä hiiskuttu.

Lähde: LG

This site uses XenWord.
;