LG:n tuleva V30 saapuu kilpailemaan markkinoista 6-tuumaisella, 2-1-kuvasuhteen omaavalla 2880x1440-resoluution P-OLED-näytöllä ja Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä. Uusimpien trendien mukaisesti V30:n näytön kulman on pyöristetty ja reunukset minimoitu.

Tuttu luottovuotaja Evan ’Evleaks’ Blass on julkaissut Twitterissä viralliset pressirenderöinnit LG:n tulevasta V30-puhelimesta. LG V30:n kokoluokka asettuu Samsungin Galaxy S8- ja S8+ -mallien välimaastoon.

Pressirenderöinnit näyttävät puhelimen koko komeudessaan, mutta lopulta uutta on vain vähän, kiitos HitRecordin aiemman vuodon. Puhelimen lähes koko etupuolen peittää 2:1-kuvasuhteen, 2880×1440-resoluution 6-tuumainen P-OLED-näyttö, joka on pyöristetty nykytrendien mukaisesti kulmistaan. LG:n G6-malliin nähden näyttö peittää hieman suuremman osan etupaneelista ja puhelimen kulmat on pyöristetty aiempaa voimakkaammin.

HitRecordin aiemman vuodon mukaan puhelimen viralliset mitat ovat 151,4 x 75,2 x 7,4 millimetriä ja sen sisään on ahdettu näytön ohella Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 64 Gt tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 3000 mAh:n akku. Puhelimen takaa löytyy kahdesta 13 megapikselin kennosta rakentuva kamera. Toinen kameroista on varustettu laajakulmaisella ja toinen superlaajakulmaisella objektiivilla. Sormenjälkilukija on sijoitettu kameroiden alapuolelle.

Lähde: Evan Blass / Twitter

This site uses XenWord.
;