Marseille on sijoittanut mCableen oman kuvaprosessorin, joka testien mukaan lunastaa lupauksensa.

Markkinoilla pyörii tälläkin hetkellä suorastaan järjettömästi hinnoiteltuja HDMI-kaapeleita, joiden luvataan tarjoavan parempaa kuvaa ja äänenlaatua kuin kilpailijoiden tuotteet. Kaikki tietävät niiden olevan perättömiä väitteitä, mutta Marseillen lanseeraama mCable Gaming Edition on kaikesta päätellen toista maata.

mCable Gaming Edition lupaa parantaa pelien kuvanlaatua ja PC Perspectiven testien mukaan se myös tekee mitä lupaa. Huuhaakaapeleista poiketen mCable on varustettu kuvaprosessorilla, joka ajaa kuvaan jälkikäsittelynä tarkemmin määrittelemättömän reunojenpehmennyksen, jonka lisäksi sen luvataan skaalaavan kuvan käytetyn näytön resoluutioon. Kuvaprosessoria varten kaapelin toisesta päädystä löytyy HDMI-liittimen lisäksi USB-kaapeli, joka syöttää virran kuvaprosessorille.

Avaa yllä olevat kuvat uuteen välilehteen nähdäksesi ne täysikokoisina

PC Perspectiven testien mukaan mCable Gaming Editionin tarjoama reunojenpehmennys ei ole yhtä tehokasta kuin esimerkiksi Hitmanin SMAA tai Tomb Raiderin FXAA, mutta toisaalta se ei myöskään pehmennä kuvaa yhtä paljoa eikä se syö suorituskykyä peliltä. Testin mukaan kaapelin kuvaprosessorin käyttö ei myöskään lisää mitattavaa viivettä, eli se on alle 100 mikrosekuntia.

mCable Gaming Edition on tilattavissa Marseillen omasta verkkokaupasta  alkaen 119 dollarin hintaan. Suomeen tilattaessa hintaan lisätään postikulut, jotka ovat toimitustavasta riippuen reilusta 21 dollarista aina lähes 115 dollariin. Yhtiön valikoimista löytyy myös mCable Cinema Edition, jossa kuvaprosessoria käytetään parantamaan elokuvien kuvanlaatua.

Lähde: PC Perspective, Marseille

This site uses XenWord.
;