Cinebench on Maxonin Cinema 4D -animaatiosovellukseen perustuva testiohjelma prosessoreille.

3D-sovelluksiin erikoistunut Maxon tunnetaan kenties parhaiten Cinebench-testisovelluksestaan. Nyt Cinema 4D -sovellukseen perustuvasta Cinebenchistä on julkaistu uusi R23-versio.

Maxonin Cinema 4D R23 on ensimmäinen Arm-natiivi 3D-animaatiosovellus macOS:lle. Vastaavasti myös Cinebench R23:n kenties näkyvin uudistus on tuki Applen uudelle M1-järjestelmäpiirille ja Arm-arkkitehtuurin macOS:lle.

R23-julkaisussa on lisäksi käytetty päivitettyjä kääntäjiä ja sen kerrotaan antavan aiempaa tasaisempia ja tarkempia tuloksia etenkin korkean suorituskyvyn järjestelmillä. Testiohjelman vain yhtä ydintä testaava versio on tuotu nyt osaksi standardeja testiskenaarioita, kun aiemmin se piti kytkeä käsin päälle Advanced benchmark -option kautta. Uuden version tulokset eivät ole yhteensopivia edeltävien Cinebench-versioiden kanssa.

Ilmaisen testisovelluksen voi ladata Maxonin verkkosivuilta sekä Applen ja Microsoftin sovelluskaupoista. Se vaatii toimiakseen vähintään Windows 10- tai macOS 10.13.6 -käyttöjärjestelmän 64-bittisellä SSE3-käskykantaa tukevalla prosessorilla.

Lähde: Maxon

This site uses XenWord.
;