Corsair on esitellyt CES-messuilla mekaanisten näppäimistöjen valikoimaansa uuden huippumallin, joka on nimeltään K95 RGB Platinum. Lisäksi yritys esitteli uutuuksia hiiri-, kotelo- ja virtalähdevalikoimiinsa.

Alumiinikehyksellä varustettu K95 RGB Platinum tulee saataville RGB-valaistuilla Cherry MX Speed- ja Cherry MX Brown -näppäinkytkimillä. Näppäinvalaistuksen ohella myös näppäimistön takareunaa kiertää RGB-valaistu LightEdge-koristenauha, jonka kuudentoista RGB-ledin valoefekti ja värit ovat valaittavissa muusta näppäimistöstä riippumattomasti.

Toisin kuin aiemmissa K95-sarjan malleissa, Platinumissa vasemman reunan G-makronäppäimien määrää on karsittu 18 kappaleesta kuuteen kappaleeseen. Yhteen näppäimeen voi kuitenkin nyt ohjelmoida useampia toimintoja, joka mahdollistaa samojen asioiden tekemisen kuin kolme kertaa suuremmalla näppäinmäärällä.

Näppäimistö sisältää kahdeksan megatavua sisäistä muistia, joka mahdollistaa valaistusasetusten ja makrojen tallentamisen kolmeen eri profiiliin. K95 RGB Platinumista löytyy NKRO-tuki, eli se kykenee rekisteröimään kaikkien näppäinten painallukset samanaikaisesti.

K95 RGB Platinumin varustukseen kuuluu myös erilliset multimediakontrollit, USB-läpivientiliitäntä, johtokanavat näppäimistön alapuolella, sekä käännettävä rannetuki, jonka eri puolilta löytyy toisistaan poikkeava pintakuviointi.

K95 RGB Platinum tulee myyntiin 22. tammikuuta alkaen ja sen suositushinta on 199 dollaria. Värivaihtoehtoja on kaksi: musta ja asemetallin harmaa.

K95 RGB Platinumin ohella Corsair esitteli CES:ssä myös muita uutuuksia hiiri-, kotelo- ja virtalähdetarjontaansa. Uusi Scimitar Pro RGB -hiiri on suunnattu MOBA- ja MMO-pelaamiseen ja siitä löytyy 12 säädettävää mekaanista kylkinäppäintä sekä Pixartin optinen PMW3367 -sensori 16 000 CPI:n maksimiherkkyydellä. Hiiren suositushinta on 80 dollaria ja se tulee saataville välittömästi.

Kotelopuolella Corsair päivitti Bulldog-valmisrunkoaan uudella 2.0-versiolla. Se sisältää nyt uuden Intel Z270 -piirisarjallisen mini-ITX-emolevyn, uuden H6SF-nestecoolerin, kaksi 92 mm ML-sarjan tuuletinta sekä SF600-virtalähteen. Uudet HX-sarjan virtalähteet tarjoavat 80Plus Platinum -tason hyötysuhteen, täysin modulaariset johdot sekä 135 mm tuulettimen Zero RPM -tilalla. Uudet TX-M-sarjan mallit ovat puolimodulaarisia ja tarjoavat 80Plus Gold -tason hyötysuhteen.

Lähde: Corsair CES 2017

This site uses XenWord.
;