Edullisimman E-version ominaisuuksia on karsittu etenkin näytön ja takakameran osalta.

Uutisoimme perjantaina Samsungin tulevien Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -huippumallien vuotaneista pressikuvista, muistimääristä ja hinnoista. Nyt myös kuvat edullisimmasta Galaxy S10 E -mallista ovat vihdoin vuotaneet näkyville.

Suurimpina eroina Galaxy S10 E:n ja Galaxy S10:n välillä ovat ensin mainitun 0,3 tuumaa pienempi (5,8″) tasapintainen näyttö leveämmillä reunuksilla, näytönalaisen sormenjälkitunnistimen puuttuminen (tunnistin sen sijaan oikeassa kyljessä), yksi takakamera vähemmän (kaksoistakakamera) sekä 300 mAh pienempi akku (3100 mAh). Muistivaihtoehtoja tulee tarjolle tiettävästi vain yksi: 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa.

Galaxy S10 E:n suositushinnan huhutaan olevan Euroopassa 749 euroa, eli 150 euroa vähemmän kuin vastaavalla muistiyhdistelmällä varustetun Galaxy S10:n. Värivaihtoehtoja ovat Prism Black, Prism Green ja Pearl White. Laite tulee lisäksi tiettävästi saataville myös pirteän keltaisessa Canary Yellow -värissä. Samsung julkaisee Galaxy S10 -mallistonsa 20. helmikuuta.

Lähde: Winfuture, Twitter

This site uses XenWord.
;