Tutustumme videolla ennakkoon AMD:n uuteen Radeon VII -lippulaivanäytönohjaimeen, joka saapuu myyntiin 7. helmikuuta.

AMD esitteli kuukausi sitten CES-messuilla yllättäen Radeon VII -näytönohjaimen, jossa on käytössä 7 nanometrin viivanleveydellä valmistettava Vega 20 -grafiikkapiiri ja 16 gigatavua HBM2-näyttömuistia. Euroopassa 759 euron suositushintaisen näytönohjaimen myynti alkaa myöhemmin tällä viikolla 7. helmikuuta, mutta saimme näytönohjaimen io-techin testiin jo viime viikolla.

Tuttuun tapaan julkaisu on moniportainen ja tänään medialla on lupa julkaista kuvia ja unboksausvideoita näytönohjaimesta. Varsinaiset testit saa julkaista vasta myyntiintulopäivänä eli 7. helmikuuta.

Vertailukohtina testeissä tulevat olemaan Asuksen Radeon Vega RX 64 -näytönohjain sekä NVIDIAn leiristä GeForce RTX 2080 Ti-, 2080- ja 1080 Ti -mallit.

Tutustumme io-techin YouTube-kanavalla julkaistulla 4k-laatuisella videolla Radeon VII -näytönohjaimeen ja Vega 20 -grafiikkapiiriin.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;