EKWB:n näyttö on ensisijaisesti tarkoitettu kokoonpanon sisäpuolelle näyttämään esimerkiksi kokoonpanon tietoja tai reaaliajassa tikittävää sähkölaskua.

Nestejäähdytysmaailman slovenialaisjätti EKWB on useiden muiden valmistajien tapaan päättänyt kokeilla varpaitaan näyttömarkkinoiden vesissä. Useimmista kilpailijoista poiketen EKWB:n näyttö on tosin tarkoitettu oletuksena kotelon sisäpuolelle.

EK-Quantum Lumen Display on 7-tuumainen LCD-näyttö, joka sulautuu muotoiltunsa osalta osaksi yhtiön Quantum-sarjaa. Yhtiön mukaan näyttö tunnistuu täysin normaalina näyttönä, jolloin siihen voi sijoittaa kätevästi esimerkiksi takkavideon tehostamaan uusimpien osien lämmöntuottoa tai reaaliajassa kasvavan sähkölaskun, tai EKWB:n näkemyksen mukaisesti vaikkapa kokoonpanon tietoja näyttävän sovelluksen.

Näytön sisältä löytyy nykypäivänä vaatimattomaan tai suorastaan heikkoon 1024×600-resoluutioon kykenevä IPS-paneeli. Kuva viedään näytölle oletuksena HDMI 2.0 -kaapelilla, jonka rinnalle kytketään USB-A 2.0 -kaapeli. Vaihtoehtoisesti näytölle kelpaa myös USB-C-kaapeli.

Näyttö on upotettu 20 mm paksusta alumiinipalasesta koneistettuun 195 x 115 x 20 mm:n koteloon, johon on sovitettu 120 mm:n tuuletinpaikkojen mukaisia ruuvin paikkoja pitkät rivit mahdollistamaan asentamisen eri asentoihin ja korkeuksille, tai vaikka näyttöä 90 astetta kääntävään EK-Loop Angled Bracket -tukirautaan.

EK-Quantum Lumen Display tulee saataville mustana, hopean värisenä sekä nikkelöitynä. Sen suositushinta on 135,90 euroa. Musta ja hopeinen versio ovat saatavilla heti ja ennakkotilattavissa olevaa nikkelöityä versiota aletaan toimittamaan ensi kuun alkupuolella.

Lähde: EKWB

This site uses XenWord.
;