NVIDIAn huhutaan valmistelevan seuraavan sukupolven GeForce-näytönohjaimia julkaistavaksi ensi keväänä. Huhujen paikkansa pitävyydestä riippumatta ainakin kannettavien puolella odotus vaikuttaisi jatkuvan vielä ensi kevättä pidempään.

NotebookCheck on saanut omilta lähteiltään käsiinsä kuvan diasta, joka esittelee oletettavasti Super-lisänimen saavia uusia malleja kannettaviin. Sivuston mukaan NVIDIAn odotetaan julkaisevan GeForce GTX 16- ja RTX 20 -sarjan Super-päivitysmallit maaliskuussa 2020.
Dia ei paljasta näytönohjainten tarkkoja tietoja ja viittaa niihin vain koodinimillä. N18E-sarjan näytönohjaimet ovat Notebookcheckin mukaan RTX 20 -sarjaa ja tulevat sisältämään 8 Gt GDDR6-muistia. Niiden TGP-arvot (Total Graphics Power, sisältää GPU:n ja muistit) ovat mallista riippuen joko 115 tai 150 wattia perusmallisina ja mallista riippumatta 80 wattia Max-Q-versioina.

N18P-mallit edustavat puolestaan GTX 16 -sarjaa ja niiden mukana tulee 4 Gt GDDR6-muistia. Molempien N18P-mallien TGP-arvoksi kerrotaan perusmallisena 50 ja Max-Q-mallisena 35 wattia. NotebookCheck spekuloi, että toinen näytönohjaimista tulee olemaan GTX 1650 Super, mutta toisen nimi on vielä mysteeri. NVIDIAn tämän hetkisestä mallistosta löytyy GeForce GTX 1660 Ti:n mobiilimalli, mutta siinä on enemmän muistia, kuin diassa näkyvässä toisessa N18P-sarjan mallissa, joten 1660 Ti Super voidaan sulkea pois laskuista automaattisesti.

Lähde: NotebookCheck