Kokeiltavana Huawein uusi 249 euron hintainen Watch GT2 -älykello, jossa mainostetaan olevan kahden viikon akkukesto.

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Tutustumme videolla älykellon ominaisuuksiin ja käymme läpi parin viikon testijakson aikana kerättyä dataa harjoituksista, stressitasosta ja unenlaadusta. Kellosta on saatavilla kaksi versiota, mustalla silikonirannekkeella ja ruskealla nahkarannekkeella varustettu malli. Molempien hinta on 249 euroa.

Huawei Watch GT 2 on varustettu 1,39-tuumaisella 454×454 pikselin AMOLED-kosketusnäytöllä ja ruostumattoman teräsrungon koko on 46 mm. Sisuksista löytyy Kirin A1 -piirillä ja akkukestoksi mainostetaan kaksi viikkoa, jota lähelle päästiin myös käytännössä.  LiteOS-käyttöjärjestelmällä varustettu Watch GT 2 on yhteensopiva Android- ja iOS -laitteiden kanssa.

Avainominaisuuksia ovat reaaliaikainen TruSeen-sykkeenmittaus ja tuki GPS- ja GLONASS -paikannusjärjestelmille sekä TruSleep-unenseuranta ja TruRelax-stressinseuranta. Lisäksi kellossa on mukana suomalaisen Firstbeatin kanssa kehitettyjä seurantatoimintoja, jotka antavat tietoa käyttäjän liikunnasta ja ohjaavat harjoittelua oikeaan suuntaan. Uutena seurantaominaisuutena älykellosta löytyy anaerobinen harjoitusvaikutus, mikä palvelee kuntoilijoita lyhytkestoisissa kovan tehotason harjoituksissa.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;