Korjaus toimitetaan GeForce Experiencen päivityksenä ja lopullista versiota luvataan myöhemmin tällä viikolla julkaistaviin ajureihin.

Microsoft julkaisi hiljattain Windows 11:n uuden 22H2-päivityksen. Julkaisu on sujunut verrattain hyvin, joskin useat käyttäjät ovat todenneet, ettei päivitystä syystä tai toisesta vielä ole tarjolle heidän kokoonpanoilleen. Isompia murheita on ollut sen sijaan NVIDIAn näytönohjaimia käyttävien leirissä.

Windows 11:n 22H2-version myötä useat GeForce-käyttäjät aloittivat raportoimaan normaalia heikommasta suorituskyvystä peleissä. Myös NVIDIA tiedosti ongelman ja toimitti pikaisella aikataululla beetaversion korjauksesta käyttäjille. Korjaus toteutetaan päivittämällä GeForce Experience beetaversioon 3.26.0.131 joko lataamalla sen asennusohejlma tai menemällä nykyisen version asetuksiin ja lisäämällä täppä kohtaan ”Enable experimental features. A GeForce Experience update may be required.”, jonka jälkeen sovellus pitää sulkea ja käynnistää uudelleen. NVIDIAn mukaan sovelluksen olisi oltava suljettuna vähintään 30 sekuntia ennen uudelleenkäynnistystä.

NVIDIAn mukaan lopullinen versio GeForce Experience 3.26:sta tullaan julkaisemaan vielä kuluvan viikon aikana ajuripäivityksen yhteydessä. Tällä hetkellä ei ole tietoa, koskeeko suorituskykyongelmat ja siten niiden vaatima korjaus vain GeForce Experiencen käyttäjiä, vai joutuvatko kaikki korjausta toivovat asentamaan apuohjelman koneelleen.

Lähde: NVIDIA

This site uses XenWord.
;