NVIDIAn uudet GeForce 387.92 -ajurit tuovat mukanaan pitkästä aikaa uusien pelien tuen lisäksi joukon täysin uusia ominaisuuksia.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 387.92 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

GeForce 387.92 -ajureiden merkittävimmät uudistukset keskittyvät pitkästä aikaa uusiin ominaisuuksiin. Ajureissa on nyt tuki OpenGL 4.6 -rajapinnalle, HDR-tuki NVIDIA GameStream-ominaisuudelle Windows 10 -käyttöjärjestelmällä, Fast Sync -tuki SLI-kokoonpanoille ja tuen DirectX Intermediate Languagelle (DXIL). Ajurit parantavat lisäksi Vulkan-sovellusten toimintaa esimerkiksi alt-tabatessa 32-bittisillä Windows-käyttöjärjestelmillä.

Fast Sync tuki toimii Maxwelliin tai sitä uudempiin arkkitehtuureihin perustuvilla näytönohjaimilla. Maxwell-näytönohjaimilla ominaisuus toimii 4K:ta pienemmillä resoluutioilla ja uudemmilla kaikilla resoluutioilla. DXIL puolestaan vaatii Kepleriin tai uudempaan arkkitehtuuriin perustuvan näytönohjaimen ja se sisältää tuen DirectX 12 -rajapinnan Shader Model 6.0:lle sitä tukevilla näytönohjaimilla.

Ajureissa on mukana myös Game Ready -leimat Middle-Earth: Shadow of War-, The Evil Within 2- ja Forza Motorsport 7 -peleille sekä Game Ready VR -leima Arktika.1-pelille. Uusia tai päivitettyjä SLI-profiileita on puolestaan tarjolla Earthfallille, Lawbreakersille, Middle-Earth: Shadow of Warille, Nex Machinalle, ReCorelle, RiME:lle, Snake Passille, Tekken 7:lle, The Evil Within 2:lle ja We Happy Few:lle. Middle-Earth: Shadow of War sai myös uuden 3D Vision -profiilin (Not recommended), jonka lisäksi ajureissa on joukko 3D Compatibility Mode -profiileita.

NVIDIAn omien testien mukaan ainakin Forza Motorsport 7 lienee ansainnut Game Ready -leimansa, sillä ajureiden kerrotaan parantavan suorituskykyä pelissä jopa 15 – 25 prosenttia.

Voit tutustua ajureiden korjattuihin bugeihin ja tiedossa oleviin ongelmiin niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;