NVIDIAn uudet ajurit lisäävät virallisen tuen GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimelle sekä Game Ready -leimat Anthem- ja DiRT Rally 2.0 -peleille.

NVIDIA on julkaissut näytönohjaimilleen uudet ajurit. GeForce 419.17 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 419.17 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimelle sekä Game Ready -leimat Anthem- ja DiRT Rally 2.0 -peleille. Lisäksi ajureissa on korjattu aiemmista löytyneitä haavoittuvuuksia. Ajureissa on mukaana myös uudet tai päivitetyt SLI-profiilit Apex Legendsille ja Far Cry New Dawnille. Ajurit korjaavat myös joukon tietoturva-ongelmia, joista voit lukea lisää täältä.

Muita uudistuksia ajureissa ovat uusi versio Ohjauspaneelista, joka lisää kehittäjäoptioihin mahdollisuuden hallita GPU Performance Counter -ominaisuutta, uusi Video Codec SDK 9.0, joka lisää NVENC/NVDEC-tuen Turing-arkkitehtuurille ja muita uudistuksia, sekä Optical Flow SDK 1.0.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös edellisten ajureiden ongelmia. Korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Doom- ja Doom Eternal -pelien mustat dekaalit ja Battlefield V -pelin artifaktit, kun tekstuurien filtteörinti on asetettu korkealaatuiseksi NVIDIAn ohjauspaneelissa. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyvät puolestaan muun muassa G-Sync-näytöillä tapahtuva vilkunta, kun järjestelmään on lisäksi kytketty G-Sync Compatible -näyttö, Apex Legendsin kaatuilut ja Hitman 2:n grafiikan pikselöityminen. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;