NVIDIAn uudet Hotfix-ajurit on julkaistu pikaisena korjauksena edellisten ajureiden ongelmiin, kuten epävakauteen uudessa Tomb Raiderissa.

NVIDIA on julkaissut uudet hotfix-ajurit näytönohjaimilleen. GeForce Hotfix 416.64 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön Kepler-arkkitehtuuriin ja sitä uudempiin arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia. Uuden Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimet eivät ole tuettuja Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä.

GeForce Hotfix 416.64 -ajurit on julkaistu korjaamaan edellisten ajureiden merkittäviksi osoittautuneita ongelmia. Korjauslistalta löytyvät kuvan vilkuminen Far Cry 5:ssä ja The Witcher 3: Wild Huntissa, graafiikan korruptoituminen Monster Hunter: Worldissa korkeimmilla Volume Rendering Quality -asetuksilla, pelin vakausongelmat Shadow of the Tomb Raiderissa sekä äänikanava-asetusten muuttuminen monikanavaisesta stereoksi, kun äänentoisto keskeytetään.

NVIDIA ei ole julkaissut varsinaista julkaisutiedotetta ajureista, josta voisi selvitä mahdolliset muut muutokset ajureihin.

Lataa NVIDIAn Hotfix-ajurit täältä

This site uses XenWord.
;