NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 385.69 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia näytönohjaimia.

GeForce 385.69 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat iso joukko Game Ready -leimoja. Game Ready -leimat on isketty Project Cars 2:lle, Total War: Warhammer II:lle, Forza Motorsport 7:lle, EVE: Valkyrie – Warzonelle, FIFA 18:lle, Raiders of the Broken Planetille sekä Call of Duty: WWII:n ja Star Wars Battlefront 2:n avoimille beetaversioille. Lisäksi ajureissa on Game Ready VR -leima EVE: Valkyrie – Warzonelle sekä From Other Suns:n avoimelle beetaversiolle.

Game Ready -leimojen lisäksi ajurit uudistavat joitain ajureiden tietoturvakomponenteista ja tuovat joukon uusia tai päivitettyjä SLI- ja 3D Vision -profiileita. SLI-profiileja on tarjolla Dishonored: Death of the Outsiderille, Fortnitelle, JX3 Onlinelle, Project CARS 2:lle sekä Raiders of the Broken Planetille. 3D Vision -profiilit on puolestaan Call of Duty: WWII:lle (Good), Project Cars 2:lle (Good), Raiders of the Broken Planetille (Not recommended) ja Total War: Warhammer II:lle (Not recommended).

Voit tutustua ajureiden muutoslogeihin, korjattuihin ongelmiin ja tiedossa oleviin bugeihin niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä