NVIDIAn uudet Creator Ready -ajurit parantavat GeForce- ja Titan-näytönohjainten suorituskykyä hyötysovelluksissa kuten Blenderissä, Cinema 4D:ssä sekä Adoben Photoshopissa ja Premiere Prossa.

NVIDIA on julkaissut erikoisesti nimetyt NVIDIA Creator Ready Driver 419.67 -ajurit näytönohjaimilleen. NVIDIA 419.67 -ajurit ovat saatavilla vain Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. Ajurit tukevat lataussivujen ja hakutoiminnon mukaan GeForce 10 -sarjaa ja sitä uudempia GeForce- ja Titan-näytönohjaimia, mutta julkaisutiedotteen mukaan ajurit tukisivat tuttuun tapaan kaikkia näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

NVIDIA Creator Ready -ajurit keskittyvät nimensä mukaisesti erilaisiin hyötyohjelmiin. Nyt julkaistuissa ajureissa on erilliset Creator Ready -leimat Autodesk Arnoldille, Unreal Engine 4.22:lle, REDCINE-X PRO:lle, Adobe Lightroomille sekä Substance Designer by Adobelle. Ajureiden luvataan parantavan GeForce RTX 2080 -näytönohjaimen suorituskykyä parhaimmillaan 13 % Blender Cyclesissä, 9 % Photoshop CC:ssä, 9 % Premiere Pro CC:ssä ja 8 % Cinema 4D:ssä.

Ajurit lisäävät Turing-näytönohjaimille Surround-tuen G-Sync Compatible -näytöille ja lisäävät G-Sync Compatible -sertifioitujen Adaptive-sync / FreeSync -näyttöjen listalle Asuksen VG278QR:n ja VG258:n. Lisäksi ajureissa tulee uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Devil May Cry 5:lle (Not recommended) ja Total War: Three Kingdomsille (Not recommended). NVIDIAn ohjauspaneelista on vaihdettu Manage GPU Performance Counters -asetuksen vakioasetus. Tämä muutos on tehty CVE-2018-6260-haavoittuvuuden paikkaamiseksi.

Korjattujen bugien listalle ovat tällä kertaa päässeet muun muassa DaVinci Resolven suorituskykyongelmat, Ghost Recon: Wildlandsin suorituskyky ja kaatuilu Ansel-ominaisuutta käytettäessä sekä Adoben sovelluksissa esiintyvät artifaktit. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi artifaktit Adoben sovelluksissa, kun käytössä on SLI-kokoonpano, ARK: Survival Evolvedin pahimmillaan BSOD:iin päätyvät kaatuilut sekä Shadow of the Tomb Raiderin hidastelu ja kaatuilu Anselia käytettäessä sekä työpöydän satunnainen vilkunta usean näytön konfiguraatioissa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;