NVIDIAn uudet ajurit korjaavat uudet CVE-2019-5675-, -5676- ja 5677-haavoittuvuudet sekä lisäävät Game Ready -leimat RAGE 2:lle, Total War: Three Kingdomsille ja World War Z:lle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 430.64 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien, pois lukien Kepler-arkkitehtuurin mobiilimallit.

GeForce 430.64 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat RAGE 2:lle, Total War: Three Kingdomsille ja World War Z:lle. Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetyt SLI-profiilit Imperator: Romelle ja Insurgency Sandstormille.

Ajureissa on myös korjattu merkittäviksi luokiteltavia haavoittuvuuksia. NVIDIA on julkaissut tiedot kolmesta uudesta haavoittuvuudesta (CVE-2019-5675, -5676, -5677), jotka korjaantuvat GeForce 430.64 -ajureilla. 5675-haavoittuvuus koskee NVIDIAn ajureiden kernel mode -osaa ja voi mahdollistaa DOS-hyökkäykset, haitallisen koodien oikeustason noston ja tietovuotoja. 5676-haavoittuvuus koskee ajureiden asennussovellusta, joka lataa Windowsin DLL-kirjastoja tarkistamatta niiden allekirjoitusta, mikä voi mahdollistaa hyökkäävän koodin oikeuksien noston korkeammalle tasolle. 5677 koskee niin ikään ajureiden kerneli-kerrosta ja voi mahdollistaa DOS-hyökkäykset. Voit lukea lisää haavoittuvuuksista NVIDIAn verkkosivuilta.

Ajurit korjaavat lisäksi aiemmista ajureista löytyneitä ongelmia, kuten 430.39-ajureiden korkea prosessorin käyttöaste, vilkunta 3DMark Time Spyn käynnistyksessä, Shadow of the Tomb Raiderin kaatuminen käynnistettäessä SLI-kokoonpanoilla ja Hitman 2:n kaatuilu DirectX 12 -rajapinnalla. Ajureiden tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan Adaptive Sync (half refresh rate) -ominaisuuden aiheuttama V-Syncin toimimattomuus natiivilla virkistystaajuudella ilman uudelleenkäynnistystä välissä sekä Sniper Elite 4:n satunnaiset kaatuilut. Voit lukea ajureiden kaikista muutoksista niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;