Valitettavasti ajurit eivät paljasta piirisarjojen ominaisuuksista mitään, mutta varmistaa 400-sarjan olevan nimetty Comet Lake -arkkitehtuurille ja 495-sarjan Ice Lakelle.

Intel on julkaissut uudet piirisarja-ajurit palvelimilleen. Vaikka ajurit on suunnattu palvelimiin, niistä irtoaa uutta tietoa myös työpöytäpuolen piirisarjoista.

Twitterissä nimimerkkiä momomo_us käyttävä luottovuotaja on kaivellut tarkemmin Intelin uusia piirisarja-ajureita. Ajureiden tiedoista on löytynyt kaksi uutta piirisarjaa, 400-series ja 495-series. Ajurit varmistavat ensin mainitun olevan työpöydälle suunnattu Comet Lake PCH -piirisarja, kun jälkimmäinen on Ice Lake PCH. Valitettavasti ajurit eivät paljasta piirisarjojen ominaisuuksista mitään.

Sama taho on lisäksi vihjannut, että 400-sarjan myötä tullaan julkaisemaan uusi prosessorikanta, mikä tarkoittaisi, ettei tulevat parhaimmillaan 10-ytimiset Comet Lake -prosessorit tulisi toimimaan nykyisissä emolevyissä. Momomo_us kuitenkin painottaa sen olevan vielä huhu tässä vaiheessa.

Lähteet: momomo_us @ Twitter (1), (2)

This site uses XenWord.
;